2013/04/11

Ota mut syliin, pitele, mut älä omistaKun on viikkokausia vellonut surussa, niin on ihana huomata, ettei se elämä loppunutkaan.

..Että kun avaa silmänsä, voi huomata, että onhan tässä vielä tulevaisuus.
..Että kyllä ne tärkeimät auttaa jaloilleen aina ja uudestaan.
..Että stressin tuoma syömättömyys on vienyt raskauskilot mennessään. Kaikki ne 22kg.
..Ja, että joka hetki on elettävä täysillä, ettei pääse katkeroitumaan. Tehdä asioita, joista saa aidosti iloa, oli se sitten vaikka röökihetki parvekkeella kuulokkeiden kera tai iltalenkki Lidliin hakemaan herkkuja.

Kun aurinko paistaa ja rinnassa polttaa, niin tuntee pitkästä aikaa elävänsä. Tajuaa, että parempi on oikeasti haalia niitä asioita, jotka tekee onnelliseksi, kuunnella vain ne sanat, jotka ovat kauniita. Ei enää " sitten kun - elämää ". Vaan mielummin sitä " tässä ja nyt- elämää ".
Rohkeasti siis leuka pystyyn, välillä on pysähdyttävä tsemppaamaan itseään väkisin peilin edessä. Haluaisin saada taas värin kasvoilleni ja silmiin sen tutun poltteen, halun tehdä asioita. Halun elää niin täysillä, ettei koskaan tarvitse katua sitä, että ei uskaltanut. Siksipä toivon, että kesällä pystyisin toteuttamaan toiveeni benji-hypystä, toisesta tatskasta ja joistain mahdollisista festareista. Pienistä se lähtee.

Enää ei jaksa näyttää hapanta naamaa, mielummin ilon kautta, vaikka sitten väkisin. Täytän maanantaina vasta kaksikymmentäyksi, en minä ole ikäloppu, ei elämäni ole ohi, nythän se vasta alkaa.


34 kommenttia:

 1. Oikein hyvää synttäriä! :) Iloa päivääsi!

  VastaaPoista
 2. http://www.youtube.com/watch?v=scBcbh8I9e4

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin itse fiilistellyt tätä ihan tässä pari viikkoa kunnolla. tosi ihana!

   Poista
 3. Oi mie tykkään tuosta sun tyylistä kirjottaa! Hyvää synttärii ja ihana kun jaksat positiivisesti ajatella, itellekkin tulee positiivisempi olo. (: Tukka takana ja elämä eessä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa itse ilmaista tätä asia paremmin, kuin Timi Lexikonin biisissä Perhosvaikutus. Haluan olla iloinen ja luoda mielummin positiivista ilmapiiriä ympärilleni, kuin negatiivista.

   Poista
 4. kaunista tekstiä ♥ joo rohkeasti leukapystyyn kohti uusia seikkailuja. jospa saisit toteutettua haaveitasi, itsellä muuten täysin samat haaveet :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ! Toivottavasti sielläkin haaveet toteutuu. Kyllähän sitä on jo kyllästynyt tässä paskassa konttaamiseen, joten ylpeydellä ja ilon kautta!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Ovat tainneet eroota, tai sitten jotain huomion hakua?

   Poista
  2. huomionhakua?! Mä en näe mitään huomionhakuisuutta siinä, että kertoo elämän hymyilevän. voihan se olla vaikka että Sini on ollut masentunut, ja nyt alkaa parantumaan.

   Poista
  3. Huomion hakemista lähinnä sillä, että täytyy antaa ymmärtää et ollaan erottu ja sitten kuitenkaan ei kerro asioista. Haluaa saada ihmiset vain utsimaan heidän asioitaan.

   Poista
  4. Joo outoa asioiden kiertelyä.. Miksei voi vaan sanoa suoraan?

   Poista
  5. No onhan tämä jo tiedetty kauan. Ja ei, ei mitään huomionhakua. Tämä on Sinin blogi, ja hän kirjoittaa itseään varten.

   Poista
  6. :`---D onko tämä nyt sitä kuuluisaa huomiohuorausta? Yhyy.


   Sitäpaitsi jostain asioista voi olla todellakin liian kipeää kirjoittaa/puhua ja minähän saan tekotaiteilla tekstini tänne miten tahdon. En perusta hirveästi tästä, että pitää saada ihiset utelemaan omista asioita, entä jos niistä ei vaan yksinkertaisesti halua puhua sen enempää internetissä? kyllä suurimmilla osalla toimii tuo rivienvälistä lukutaito niin hyvin ja ovat vieläpä sen verran kohtelijaita, että ovat ottamatta asiaa esille yhtään sen enempää, kuin itse haluan täällä sanoa. Tulinkohan ymmärretyksi? ( provosointiherkkyys on ruma piirre minussa )

   Ootte te kyl ihania <3

   Poista
  7. Yksinkertaiseen kysymykseen, voisi antaa yksinkertaisen vastauksen. On erottu.

   Miksi sitten pitää asioista kirjoittaa näin tänne, jos et perusta siitä ihmiset alkavat utelemaan asioista?

   btw, miksi tehdä toinen lapsi jos tietää, että elämä menee päin persettä sen jälkeen ja ero tulee kun luovutetaan pienimmistäkin asioista? Ei voi muuta kuin sanoa, että voihyvääpäivää!

   Poista
  8. " voihyvääpäivää " <3


   btw, tietääkö joku sen oikeasti etukäteen, että elämä menee/tulee ehkä mahdollisesti menemään päin persettä?

   Poista
  9. ( " pienemmistäkin asioista "
   Joo ensisijainen oletushan minullakin on aina se, että lusikathan menee luonnollisesti kaikissa terveissä suhteissa jakoon heti, kun löytyy yksi likainen sukka lattialta tai sanotaan yksi poikkipuolinen sana siitä, mitä kaupasta ostetaan. )

   Poista
  10. Eikös riittänyt enää vastausta tuohon kysymykseen? :D
   hahah..

   Jospa kpo:sta pääset nyt pois, kun siitä niin olet aina puhunut kun siellä ei ole ystäviä,tukiverkostoa ja masentelet vaan siellä.

   Poista


  11. Kiitos! Ihanaa kevään jatkoa sulle myös! :)

   Poista
  12. Toisilla kun se on ihana kevät, toisilla ei. ;)

   Poista
  13. Anonyymi.
   Ei helvetti, mikä sua ämmä risoo?!?! Ei täällä blogimaailmassa toteuteta mitään -asiakas on aina oikeessa- periaatetta etkä sinäkään voi anonyymiyden takana rääpiä turpaasi miten huvittaa!
   Sini ei ole millään tavalla selitysvelvollinen sinulle tai kenellekään muullekkaan. Ja sinäkö sen tiedät, mikä oli syy joka johti eroon? Voin vaikka vannoa että kyllä sitä ihan vaikka vaan lasten vuoksikin yritetään kaikkensa, ja se jos mikä vie kaikki voimat jossei vaan toimi.
   Ja ihan siksi, että tiedän, kuinka turvallinen olo teillä ihmisillä on anonyymiyden takana, kerron sinulle, että anonyymit eivät ole ihan niin anonyymejä kuin luuletkaan.

   Sini, paljon voimia sinne! Ihanaa että helpottaa <3

   Poista
  14. Haha, nyt on tainnut anonyymi unohtaa, että kenenkäs blogia sitä onkaan tultu lukemaan. Erikoista, jollei omassa blogissaan saa kirjoittaa mitä tykkää. Ja kun tämä nyt kerran on Sinin blogi, niin huomio taitaa jo olla hänessä? Ihan ilman huoraustakin.

   -.-

   Jaksuja pupunen <3

   - Piia

   Poista
 6. Tsemppiä sinne.
  Haaveita on aina hyvä tavoitella! :)

  VastaaPoista
 7. "Sä oot kerran jo hiljaa elänyt niin kuin pyydetään
  Ja tosi hienosti jaksoit sitäkin roolia esittää
  Mut älä unohda, että nyt lopultakin on sun vuoro taas
  Ja mä voin luvata, ettei se satuta, kun kaiken pudottaa"

  Kaijapa sen sanoi.

  Anna auringolle mahdollisuus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuotakin on luukutettu aika paljon! Täyttä asiaa Kaijalta! Toinen Kaijan biisi ( vapaa ) on myös todella hyvä!

   Poista
 8. Ootko syntynyt 15 pvä? :)
  Hirmuuseesti onnea ja jaksamisia! ::)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...