2013/04/19

Perjantain kunniaksi


Väsyttää. Se kuulemma näkyy ja ennen kaikkea kuuluu minusta.
 ( joskaan en ole varma tarkoittaako se tätä väsymyskitinääni vai epämääräistä hekottamista turhalle.. )
Kivaa perjantaita!

Ps. STP-videot Youtubessa on vihoviimeinen teko tässä häiriintyneessä väsymyksessä. En suosittele, ellei joku aivan välttämättä tahdo kuolla nauruun. Alempana vähän laadukkaampaa huumoria nyt kuitenkin.


3 kommenttia:

 1. Tää kommentti ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen, mutta kun sulle on suht lähiaikoina tehty sektio niin kysynpä kuitenkin!

  Eli miten sä hoidit sitä haavaa ja millaista sidettä tms. siinä pidettiin ja kuinka kauan?
  Ja kuinka kauan se sun haava oli tosi kipeä ja kuinka kauan tarvitsit särkylääkettä?

  Mulla tosiaan on ensi viikolla edessä suunniteltu sektio, jotta saadaan tämä melkein 5kg pötkylä ulos ja pelottaa niin perkeleesti. :| Luin tuon sun sektiokertomuksen tässä yksi päivä, mutten muista lukiko siellä näihin mun kysymyksiin vastausta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli haavateippi siinä n. viikon ja niitit 10 päivää ( ne tosin tulehtuivat, varmaan siksi kun olivat niin kauan (?).). Miule annettiinn ohjeeksi vain suihkutella sitä päivittäin ja antaa sitten ilmakylpyjä, niin ettei haavan kohdalla ollut mitään kangasta peittämässä sitä. Haava ei itseasiassa ollu kovin kipeä edes kahta viikkoa, en syönyt särkylääkettäkään viikkoa pidempään, tosi äkkiä se lähti paranemaan siitä huolimatta :)

   Tsemppiä sulle sektioon, toivottavasti toivut pian! :)

   Poista
  2. Jees kiitti! Toivottavasti mäkin paranen mahd. pian ja pystyn hoitaa vauvaa. :) Tällaiset positiiviset sektiokokemukset parantaa kyllä fiilistä tosi paljon, netistä kunlöytyy niin paljon niitä kamaliakin tarinoita. :( Ehkä lopetan googlailun...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...