2013/04/26

Unenlahjoja


Raskausaikana jännitin sitä, millaiset unenlahjat pienemmällä pojalla tulisi olemaan. Lähes yhtä hyvät, kuin isoveljellään uskaltaisin tässä vaiheessa sanoa. Eilen Miro otti ja sammui keskelle keittiön pöytää ( jossa Miro on varmasti kaikista eniten viettänyt aikaa muutenkin, meillä koko elämä pyörii keittiössä ja vauvasta asti ollaan hengailti keskellä ruokapöytää..Joskin nyt, kun poika on oppinut kierähtelemään, niin uusi " säilytyspaikka " on etsittävä ). Miro nukkuu tosi hyvin metelissä sekä hiljaisuudessa pimeässä. Lego-palikan kanssa leikkiminen oli selvästi liian raskasta myöhäisiltapäivän aikana. Muutenkin, kun Miro on tajunnut tarrata esineisiin ja luonnollisesti viedä niitä suuhun, on viihtyminen oikeastaan missä vaan taattu.

Pojat kummatkin nukahtavat yleensä tosi nätisti unilleen. Minä olen sellainen, että nukun päiväunet keskellä olohuonetta, vaikka lapset hyppisi päällä ja heittelisi tavaroita, en hätkähdä oikeastaan mihinkään, kun uneen pääsen ( Siksi Marko hoitaa satunnaiset yöheräilyt ). Kun saan pääni tyynyyn, niin sinne se jää, unen todellista maksimointia sanon minä. Tämä ei päde silloin, kun ulkona möllöttää täysikuu. Silloin olen liian levoton nukkumaan.

( Aamuisin meillä ei kyllä unenlahjoja löydy. Tänään ollaan herätty Mikaelin kanssa ekan kerran ennen viittä ja kuudelta ollaan jo aamupalapöydässä istumassa..
en suoranaisesti valita, kyllähän me olla lähes aina saatu täydet yöunet ja lapset nukahtaneet sormia napsauttamalla. )6 kommenttia:

 1. Voi että! Niin suloinen 8) Ihan vauvakuume nostaa päätään.

  VastaaPoista
 2. hellunen toinen! toivotaan että oma kakkonen olis vähintään yhtä hyvät unenlahjat omaava! :D

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka suloinen hän onkaan! Aivan mahtavat unenlahjat kyllä :D
  Oma kohta 6kk vauvelini on pikkuhiljaa alkanut nukkua öitään suht hyvin (enää 1-2 herätystä yössä JEEE!) mutta ku mää en ossaa nukkua! Voi paska mää sanon! Säpsähtelen jatkuvasti hereille, yösyötön jälkeen saatan pyöriä tunnin sängyssä jne. Aika rasittavaa.

  VastaaPoista
 4. Täytyy sanoa, että olen kyllä hemmetin kateellinen. Meidän kohta 8 kuukautinen ei nuku öitään vieläkään :P

  VastaaPoista
 5. kiva lukee näitä postauksia! :) et ole miun sähköpostiin vastannu mut mitäpä tuosta :/

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...