2013/05/20

Iltalenkillä


Entisenä liikunnanvihaajana ällistelin taas sitä, miten löydän itseni joka ikinen ilta iltalenkiltä. Käyn kävelemässä lasten mentyä nukkumaan sen tunnin verran lähimaastoja. Se hetki, kun voi vaan kävellä auringonlaskuun ja luukuttaa napeista musiikkia on omaa aikaa parhaimmillaan ja pysyypähän edes jonkinlainen peruskunto. Tässä ei ehkä tänä kesänä bikinikuntoon pääse, mutta voihan sitä silti muuttaa elämäntapojaan mm: lenkkeillä päivittäin, syödä se aamupuuro aamuisin ja tehdä kotikuntopiiriä aamuisin.

Eilen otin kameran lenkkiseuraksi.

10 kommenttia:

 1. Te erositte miehesi kanssa? Jätätkö lapset yksin, vai olenko vain käsittänyt ihan väärin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Että tämmöstä shaissea tulee anonyymiltä tällä kertaa! :D Aivan naurettava kommentti ja aivan toivoton yritys mustamaalata mahtavaa äitiä!

   Poista
  2. Kyllä he erosivat eivät kestäneet lapsiaan koska ne kiljuivat niin hemmetisti!? Ja kyllä sini jättää lapset yksinään kotiin ja menee yöksi ulos viihteelle, että tallaista! Hyvin menee...

   Poista
 2. Arvon anonyymi, oletko saatana vähän tyhmä vai esitätkö vain?

  VastaaPoista
 3. Jos joku pistää tuollaista viestiä on hän itse todella masentunut.Pitää muistaa että kiusaajalla on itsellä paha oloja myrkyyttää siten muita.

  VastaaPoista
 4. Hirvittävää miten joillakin ihmisillä tulee luultavasti hyvä mieli siitä, että saa toisille pahan mielen ja koittaa väärentää toisten mainetta. Luulisi tämän anonyymin sitten myös esiintyvän omalla pärställään täällä kommentoimassa, jos kerta tietää toisten elämästä niinkin paljon. En tunne sinua Sini, mutta sen verrran mitä olen kolmisen vuotta seurannut blogiasi, niin jopa sen perusteella voisi vannoa, että annat lapsillesi kaiken. ja JOKAINEN Äiti tarvitsee ja TÄYTYY pitää joskus myös sitä omaa aikaa. eikä se ole väärin. Itsekkin erosin poikani isästä vuosi sitten, ja joulukuussa poikanikin täyttää 3v. Aina ei vain elämät sovi yhteen ja sitä on onnellisempi lasten kanssa keskenään, entä kuin lasten isä mukaanlukien myös. Häpeä Anonyymi, ja Sinulle Sini ja tietenkin pojillesi kaikkea hyvää! Olet varmasti mahtava äiti! <3

  Tiina

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...