2013/05/25

LaiminlyöntejäHallittu kaaos.

Sitä meidän elämä on ollut. Perusasiat toimii: ruokahuolto, pyykkihuolto, lasten tarpeet tietenkin, paperiasiat hoidettuna ajoissa ja oikein ( vaikka Kela-lappujen täyttö on yhtä tuskaa minulle ).
Kaaosta on sitten kaikki muu. Se, mitä käyn pääni sisällä. Olen valmiustilassa, en ihan täysillä hereillä, valot on päällä, mutta kaikki ei taida olla kotona.

Havahduin tänään siihen, etten minä ole kyllä ollut itselleni yhtään armollinen viime kuukausien aikana. Laiminlyön itseäni jatkuvasti. Syön todella huonosti, kuukauden syömättömyys pudotti 10kg painoa ja nyt sitten kiskon ruokaa kaksin käsin ja varmaan otan ne kaikki kilot takaisin. Kyllähän se oli odotettavissakin, mutta minkäs teet, kun syöminen/syömättömyys on niin tunnetiloista kiinni. Olen laiminlyönyt ne ihmissuhteet, joista saan eniten iloa lasten jälkeen elämässä. Laiminlyön terveyteni ja hyvinvointini jatkuvasti. On ryhtiliikkeen aika. Näitä " uuden alun " uhoamisia.

Koska koko elämäni on mennyt lähes kertaheitolla remonttiin ja osittain roskiin, on aika lopettaa se itsesäälissä kieriminen. Olenhan ollut kaikesta huolimatta yllättävän tasapainoinen ja tyyni. Silti syyttelen jatkuvasti itseäni pienistä asioista, sätin itseäni peilin edessä. Se saa luvan nyt jumalauta loppua. Minä se tässä elän, tässä kehossa, tämä on minun elämäni. Nyt nainen perse penkistä ja otat sen onnen omiin käsiisi. Aloitin pari viikkoa sitten lenkkeilyn, se on mahtavaa.

Aloitan helpoista asioista, koulupaikasta tulee tieto kesäkuussa, mutta soitin tänään kouluun ja tuumasin opettajan kanssa, että haen uudelleen syksyllä ja aloitan aikuispuolella tammikuussa, päiväkotipaikathan on jo lapsilla. Seuraavaksi tulee omasta hyvinvoinnista huolehtiminen: voin paremmin, jos opettelen ensinnäkin syömään oikein, nukkumaan tarpeeksi ja koittamalla pitää positiivista virettä yllä. Minä olen paras versio itsestäni, pitää vaan tsempata. Ei se elämä loppunut tähän, minä saavutan vielä vaikka mitä. Mitä enemmän toistelen tätä ääneen ja kirjoitan tätä blogiin, niin on se perhana kumma, jos en ala siihen itse jo uskomaan. Kyllähän tämä on monesti täällä toistettu mutta: täältä noustaan!

Liian pitkään olen tehnyt asioita, joita minulta oletetaan tekevän näissä tilanteissa. Sekin loppuu nyt. Minä olen itse vastuussa elämästäni, minä teen päätökset, enkä enää odota enää hyväksyntää mistään tekemistäni päätöksistä. 

Nyt loppu se oman itsensä laiminlyönti.
Minulla on ihan sallittu oikeus joskus ajatella itsekkäästi vain itseäni.  Minä olen tämän perheen kantava voima, minun on voitava hyvin. Lapset koituivat minun pelastukseni, minä seison 100% kaikien päätösteni takana. Tämä on minulle juuri niin täydellinen elämä, kuin vain tahdon.

6 kommenttia:

 1. hyvin kirjotettu:----) sie oot niin hyvä tyyppi(olit sillon kun siut paremmin tunsin ja uskon että oot vieläki!!), että siun kannattaa se oppia itekin ymmärtämään !!

  VastaaPoista
 2. Go Sini Go! Hyviä ajatuksia ja niin se menee. Sä oot varmasti hyvä tyyppi livenäkin, usko pois! <3

  VastaaPoista
 3. Love it! Hyvä Sini!

  Sä oot jo niin hyvä niin monelle muulle, että on korkea aika olla hyvä myös itsellesi. Ja jos luulet, että kukaan pystyy siihen peiliin katsoessaan olemaan täysin tyytyväinen näkemäänsä, niin olet väärässä. Jokainen missi ja vuoden äiti muuttaisi varmasti jotain, kun se nyt vaan on ihmisluonne, olla tyytymätön siihen mitä on. Ja toisaalta hyvä niinkin, sillä sillä hetkellä kun on tyytyväinen, lakkaa kehittymästä. Ei tarvis koskaan tulla tyytyväiseksi.

  VastaaPoista
 4. Miten sä otat nämä tällaiset kuvat? Onko sulla kamerajalusta vai? (: Ja millä kameralla kuvaat?

  Kysymyksiä, kysymyksiä, kysymyksiä... ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuva on Markon ottama :) jalustasta kyl haaveilen.. Nikon D5100.

   Poista
 5. oot asian ytimessä, jos itseään ei voi rakastaa niin ei voi antaa rakkautta muille. hurjasti haleja, meillä on mahdollisuus kaikkeen! =)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...