2013/05/27

Miro 5kk7600g/65cm
( Mikael: 7350g/66,5cm )
" hienosti kasvaa keskikäyrillä "

Syöminen:
Miro on edelleen kova poika syömään, maitoa menee vähintään se 2dl joka ruokailukerta. Me olemme kuukauden maistelleet soseita: perunaa, porkkanaa, kesäkurpitsaa, omenaa ja päärynää. Tänään kokeiltiin ensimmäistä lihaperunasosettakin. Kaikki on uponnut hyvin, purkillinen häviää päivässä kevyesti ja pitäisi varmaan alkaa isontamaan annoksia, kun ruokailuväli on edelleen se 2 tuntia. Eikä muuten sitten minuuttiakaan enempää tai alkaa kova komennus. Vesi on pojsta kauhean vastenmielistä ja näkisittepä sen oikein tyrmistyneen ilmeen, kun hän tajuaa ettei pullosta tule maitoa vaan vettä.

Nukkuminen:
Miro nukkuu yhdet kunnon päiväunet Mikaelin kanssa samaan aikaa, yleensä 1-2h. Lisäksi aamupäivällä puolentunnin pikkutorkut ja iltapäivästä toiset miniunet autossa/rattaissa. Miro nukahtaa edelleen todella hienosti itsekseen unille tutin ja harson kanssa. Yöunia komiat 12h, pojat menevät nukkumaan ja heräävät samoihin aikoihin. Öisin herätyksiä on melko harvoin.

Liikkuminen:
Meillä mennään taitavasti sitä ns.kelloviisaria. Satunnaisia pyörähtelyjä mahaltaan ja selältään. Esineet vihtuvat kädestä toiseen ja kaikki menee luonnollisesti suuhun. Miro jaksaa nostaa itsensä oikonojaan käsien varassa ja kovasti nostelee peppuaan ja potkii itseään jaloilla eteenpäin ( kyntäen samalla naamallaan lattiaa ).

Muuta:
Mirolla on poskissa ihottumaa, joka ei kortisonillakaan ota lähteäkseen, taipeet ovat muutenkin tosi kuivat ja vaikka meillä läträtään rasvoilla, niin mikään ei tunnu auttavan. Miro nauraa ja jokeltelee omiaan, yleensä hyväntuulinen tapaus. Pientä vierastamista havaittavissa. Hampaita ei näkyvissä, mutta sen verran kuolataan, että ehkä ne ensimmäiset sieltä vielä pian pullahtavat. Mirosta hauskinta näyttäisi olevan isoveljen parkkitalo, nakuilu ja kurkistus/piiloleikit.

10 kommenttia:

 1. Tosi kurja jos Mirollakin on atooppinen iho, se ei ole yhtään kiva:/ Minunki pojalla on, ja kokoajan pitää rasvailla tai iho halkeilee pahan näköisesti..

  VastaaPoista
 2. Voi kun tääläki kasvetaan kohisten! Ihanan pitkät yöunet pojat vetasee teillä. Katsoin nuita edellisiä kuvia Mirosta ja Mikaelista, voiko olla suloisempaa kaksikkoa? :) Tässähän ihan nousee kohta vauvakuume(sadannetta kertaa). Pakko kanavoida se kuume vaikka siivoamiseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi olla! Nää on niin lutumurusia <3 ( ai kamala, toivotaan ettei iske vauvakuume enää tän jälkeen..)

   Poista
  2. Kuulemma vauvakuumetta ilmaantuu pitkin naisen iän siihen asti että hormonitoiminta rauhottuu. Saatat joutua vielä tappelemaan vastaan ;) Minulla erityisen korkealle nouseva kuume... Buranaa poskeen siis ;) :P

   Poista
 3. olis kiva saada pojista video! :)

  VastaaPoista
 4. Mitkä rasvat Mirolla tällä hetkellä käytössä? Atopia on kyllä inhottava vaiva mutta jokaiselle löytyy varmasti keinot joilla pysyy kurissa. Meidän muksulle auttaa parhaiten yhdistelmä; mustaherukansiemenöljy,kalaöljy ja ihon rasvaus 2xpvä. Kannattaa muistaa että ihon hyvinvointi lähtee myös sieltä sisältäpäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ceralan ja perusvoiteet vain tällä hetkellä. Sinkkivoidetta vaippa-alueella.

   Poista
 5. Suosittelen kokeilemaan tuhdimpaa rasvaa : )tietysti kaikille ei samat toimi mutta tämä ollut meidän perheessä kaikkein toimivin rasva
  http://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/LA-ROCHE-POSAY-LIPIKAR-BAUME-AP-VARTALOVOIDE-200-ML

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...