2013/05/13

Teltta


Äitiyspakkauksessa tulleet telttakuosiset body ja potkarit ovat vaan niin auttamattoman ihanat! Mirokin taitaa tuon vaatemallina olemisen. Ja vain viisi minuuttia heräämisen jälkeen. Aivan ihanat, mutta voi kumpa poika ei kasvaisi noista pois ollenkaan..

10 kommenttia:

 1. ittekki aivan rakastuin tuohon pukuun ko äitiyspakkausta kattelin! toivon vaan että jos tyttö tullee nii keksin jonku oikein hyvän ja ihanan yhistelmän nuitten kans jotta soppii sitte paremmin tytöllekki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menisköähän se valkoisen bodyn kanssa? jotain söpöjä rusetteja pitsisukkiksia :)

   Poista
 2. Onpas Miro sinun näköinen, suloinen poika. <3:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katoinpa, että onhan meissä aika lailla samoja piirteitä. On se kyl niin vallottavan suloinen <3

   Poista
 3. Olen ikuisesti katkera, kun siinä edellisessä äippäpaketissa (jonka siis me saimme) ei ollu mitään noin ihanaa, yhyy. Mini-Seppo on kyllä niin suloinen ja hyvin ruttuun halittavan näköinen ♥ tuitui

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jos ois näyttäny silt, että saadaan se edellinen, niin oisin ottanut rahana. Onneks saatiin tää uusi! <3 tässä oli paljon ihanuuksia!

   Poista
 4. Meille eksyi jostain jo måndelssonin vauva-aikana toi body koossa 80 ja oli yksi lemppareista :) Että on niitä sitten isompia kokojakin, eikun metsästämään ;)

  VastaaPoista
 5. Kylläpä hänellä on aivan mahtava tukka, ihana!

  Tuosta äitiyspakkauksesta olenkin kuullut monta mielipidettä, toiset rakastaa, toiset ei :D Omaan silmään näyttää kivalta, Miron punertavaan tukkaan sopii kuin nakutettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mirolla on kyl tosi punertava tukka! :--D minä rakastan suurinta osaa siitä pakkauksesta <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...