2013/06/07

Jaettu
Pienen hetken mielijohteesta päätin siirtää pojat nukkumaan samaan huoneeseen. Miro ja Mikael kuitenkin pääsääntöisesti nukkuvat yöt heräilemättä ja nyt, kun muutenkin makuuhuone on ihan tyhjä, niin olisihan se jotenkin kolkkoa antaa yksinäisen pinnasängyn olla yksinään huoneen nurkassa. Päätin siis keventää omaa mieltäni ja siirtää Miron Mikaelin huoneeseen.

Ensimmäinen yö on nyt onnellisesti takanapäin. Nukahtaminen kävi erittäin kivuttomasti, kun vein Miron ensin nukkumaan ja Miksun vartin päästä perässä ( Mikä on ensimmäisen yön tuuria, tänään ei onnistu välttämättä kyllä yhtään noin kivuttomasti..). Aamuyöllä tuli ensimmäinen herätys 04.45, mutta ylös noustiin vasta 06.20 ja mikä parasta, kello on 06.53 ja Miro nukkuu EDELLEEN! Hienoa pojat!


4 kommenttia:


  1. kadekadekade! Meillä vielki treenataan pinnisnukkumista, suht hyvi onnistuu mut riippuu yöstä. luulis näil helteil nukkuvan paremmi ilma hiostavaa äitiä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista opetinko mikaelia ihan tarkoituksella omaan sänkyyn, mutta ei se ollut montaa kuukautta, kun sinne oppi nukahtamaan ja nukkumaan. Miro on oikeastaan heti pariviikkoisesta lähtien nukkunut yönsä läpi, joten omaan sänkyyn hänkin siirtyi tosi aikaisin. Ja yllättävän kivuttomasti nähtävästi onnistuu pojilla huoneen jakaminenkin ( koputan puuta ).

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...