2013/06/30

My Imperium: Keittiö


Tervetuloa keittiöön, kotimme entiseen sydämeen, jossa kokkaustaidottomat valmistavat eineksiä ja josta puuttuu se kaikkein suurin ihanuus eli astianpesukone.
Keittiömme on todella iso ja tilava ja sitäkös minä olen aina jaksanut kaikille kailottaa, kevyesti mahtuisi ruokailuryhmä kuudelle hengelle.


 Lavastettu kuva , ei oikeasti näin siisti useimmiten.


Ruokailuryhmän olen itse maalannut, syöttötuoli Ikeasta, ensimmäisen kuvan nahkasohva on ensimmäinen huonekaluni kun kotoa pois muutin, se on siis kulkenut mukana viitisen vuotta ( ja on maailman paras istua ja nukkua, vaikka käytönjäljet ovat selvästi näkyvissa ). Valokuvataidetta menneiltä vuosilta.


Löysin talvella Tigerssiltä viiksiteippiä, jota olen lätkinyt kyllä kaikkialle, mihin sitä olen vain saanut..


Olen haaveillut keittiöönkin uutta lamppua. Se olisi tähän tilaan se Lokki-valaisin aivan ehdottoman tarpeellinen. Koska haluan. Keittiössä parasta tilan lisäksi on raikkaus ja keveys. MasterChefit tosin puuttuvat kyllä varmaan seuraavastakin sukupolvesta.

10 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää. Sun kaapissakin on tyhjää tilaa! Wau! :D Mua ärsyttää, kun omat kaapit on täynnä jotain kippoja ja kuppeja, mitä ei ees koskaan tule käytettyä ja silti niitä pitää säilyttää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, no oli ne meilläkin aika täynnä vielä kuukausiu sitten :)
   Vähemmän on enemmän, karsin materiaa pois koko ajan.

   Poista
 2. ihanan kotoisan näköinen :)

  VastaaPoista
 3. Hei Sini,

  Olisiko mahdollista,että tekisit postauksen siitä mitä tunteita yksin huoltajaksi jääminen on saanut aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä muuten voisin puhua tuntemuksistani mutta en ole yh. :)

   Poista
  2. En tarkoittanut olla töykeä, onhan tässä " yh arjessa " ollut paljonkin tuntemuksia, mutta olen katsonut parhaaksi jättää ne blogin ulkopuolelle :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...