2013/06/28

My Imperium: Keskeneräinen olohuoneJoitakin harvoja sattui kiinnostamaan se, miltä meillä näyttää. Meillä ei todellakaan ole mistään Avotakasta tämä koti, mutta jos te nyt välttämättä haluatte kurkata, niin tässä olisi nyt ensin olohuone ja myöhemmin voin hieman sitä kodin antisydäntä - eli keittiötä - esitellä.

Tälläiseltä näyttää olohuone. Kaikki on tyyliä " mitä on vaan saatu halvalla/ilmaiseksi + Ikea ", mutta miellyttää tämä silmiäni huomattavasti enemmän, kuin vielä puoli vuotta sitten. Sohvan ja tv-tason olen bongannut nettikirpputorilta, maton löysin Kontin kirpputorilta ( räsymatot ja " mummolatyyli " on aika vahvasti ollut nousussa. Vielä kun saisin sen virkatun päiväpeiton ja seinän täyteen valokuvia..) ja ihanasta kuvaputkitöllöstä en halua sanoa enempää, kuin sen että se kestää muutamat rähmäkäpälät ja lentävät Salama McQueenit.. Seinähyllyjä koristaa lahjaksi saadut Iittalat ja verhot ja tyynyt Ikeasta.

Meidän olohuoneeseen paistaa ilta-aurinko ja rakastan sen nykyistä olemusta ihan vain sen takia. Kuten huomaa, johdot on teipillä seinässä kiinni ja sävyt sotivat vähän ristiin, mutta ei tämä olekaan mikään sisustuslehtien unelmaolohuone, vaan minun ja lasten koti. Minusta meillä saa näyttää vähän sekalaiseltakin, kunhan me viihdymme itse. Järjestyksestä vastaa Petra, joka minun kanssani roijasi huonekalut uusille paikoilleen, jäi lapsille tilaa leikkiä ja saatiin yhtäkkiä muutama  neliökin lisää ( kiitos vielä! ).


Ikean hyllyhän on kasattu jämäpaloista, ostin lokeroihin  korit, jotta lelut eivät tekisi totaalista vallankaappausta olohuoneessa ( haaveksi jäi ).  Palapeilin laitoin itse seinään ja koriste-esineet on haalittu kirpputoreilta. Yleensä hylly on kyllä täynnä pyykkiä ja muuta romua, ajattelin sen kuitenkin ihan kuvaa varten siistiä.  Valkoisen vallankumous jatkuu näemmä edelleen, vaikka onkin ruvennut saamaan haastajaa punaisesta.. Ainoa asia, mitä olohuoneeni kipeästi kaipaisi, olisi se Kuplat-valaisin valkoisena tai harmahtavana..Tai punaisena. 


9 kommenttia:

 1. Tosi kivalta näyttää, ja mun mielestä ainaki on kiva nähdä kuvia teidän kodista :) Pienenä vinkkinä, ainaki mun mielestä sulla on toi sohvan divaaniosan istuintyyny väärin päin ;) Meillä nimittäin taisi olla samanlainen sohva, ja aluksi tehtiin sama "virhe". Eli tuon kielekkeen kuuluisi minun mielestäni olla käsinojan puolelle, eikä keskimmäisen istuintyynyn puolelle. Ymmärtääkö tuosta sepustuksesta mitä tarkoitan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohvassahan on siis selvästi "kätisyys" vaihdettavissa. Eli tuo divaaniosa voi olla joko vasemmalla tai oikealla puolella. Kieleke menisi käsinojan puolelle, jos divaaniosan vaihtaisi tuonne vasemmalle. :) Eihän se siis ole väärin päin, vaan se vaan on toisella puolella kuin teillä :).

   - anonyymi 2

   ps. nätti koti! oot taitava sisustaja ja tosi taitava valokuvaaja!

   Poista
  2. Niin on kätisyys vaihdettavissa, mutta sen tyynyn voi kääntää toisinpäin, siis käyttää molemmin puolin ;)Istuintyynyt olivat siis ainakin meidän sohvassa irroitettavat ja käännettävät :)Ja ainakin siinä meidän sohvassa tuo divaaniosan alaosa on erillinen siirreltävä "jakkara". Mutta ei tuo nyt siis iso juttu ole ja en missään nimessä halunnut ruveta pilkkua viilaamaan. hyvältä näyttää oli se kieleke mihin suuntaan tahansa, ja en ole edes varma että oliko se meidän tyyli se juuri oikea tyyli :)

   Poista
  3. Piti ihan kokeilla! Jos käännän tämän divaaniosan tavallaan toisinpäin, vaihtamatta kätisyyttä, niin siihen jää kauhea rako. Tai sitten ne istuinosat pitää työntää ihan sohvan perälautaan kiinni.. Anyways, pitääkin pelata tuolla sohvalla vähän lisää tetristä :--D Sohvatyynyt meillä on aina pikkuisten supersankareiden mylläämiä ;)

   Poista
  4. Ainii, meilläkin muuten tais olla vähän se ongelma, et se divaani-istuintyyny ei sit yltäny ihan perille asti sit tai jotain.. :D Mut nuo on kyllä ihan näppärät nuo käännettävät tyynyt, ku saa sit pidettyy hyvin mallissaan ku vähän vaihtelee puolia ja sit jos tulee tahra ni kuinka helppoa on piilottaa se ;) Tosi hyvän sohvan oot kyllä nettikirpparilta löytäny! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...