2013/06/18

Reppu


StarWars-fanina en voinut olla ohittamatta Lidlissä tuota ihanaa reppua ( plus, että olen aivan lopen kyllästnyt siihen SalamaMcQueen krääsään, tuntuu ettei pojille ole oikein mitään muuta..). Mikael on monesti halunnut oman repun tavaroilleen ja nyt jos koskaan se oli pakko ostaa pois, sillä hinta sopi minun nahkakukkarolleni paremmin, kuin hyvin! Reppu oli pakko pojan saada myös yöllä viereen ja tietenkin se oli täpötäynnä autoja ( Mikael on tosi tarkka, että Audi, Volvo ja Volkswagen ovat joka yö vieressä..). Mikaelilla on uusi juttu nyt tunnistella automerkkejä Audit, Volkswagenit, Volvot, " Bemarit ", " Sandaalit " ( Honda ) ja " Leijona-autot ( Peugeot ) ovat tunnistettavissa kaikilta parkkipaikoilta. Yleensä poika tunnistaa ne paremmin, kuin äitinsä. Liekö syynä GTi-Magazinet, jotka ostettiin kirpputorilta ja jotka ovat korvanneet kaikki iltasatukirjat.

" Äiti, nyt me voidaan vihdoin lähteä retkelle! "
Jaa-a, kaipa se pitäis käydä  joku eväsretki korkkaamassa.10 kommenttia:

 1. Ihana Mikael :) Ja niin iso poika jo! Oon seuraillut blogiasi vuoden verran, ja silloin kahlasin läpi ihan sieltä syntymästä asti.

  Onko tuolle "Sandaali"-nimitykselle joku tarina? :D En oo ainakaan yleisesti kuullut Hondia nimitetävän sandaaleiks :D Vai onkos se merkki sitten niinkun sandaali, enpä juuri nyt muista kyllä..?

  VastaaPoista
 2. Jaa-a en tiedä, Mikaelista Honda=sandaali. Tiedä sitten miksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaanpa, että voisi johtua noiden sanojen samankaltaisesta piirteestä: osasta -nda, joka löytyy kummastakin. Vierasperäinen sana on helpompi "oppia", kun käyttää konkreettisempaa vastinetta. :)

   Poista
  2. Haha, aivan! Pienillä lapsilla on kyllä niin mahtava mielikuvitus ja logiikka. Tuo selitys kuulostaa kyllä ihan ns. loogiselta!

   Poista
 3. ihana ilme Mikaelilla tossa yhessä kuvassa :D

  VastaaPoista
 4. Ihana toi sandaali ja leijona-auto! :)

  VastaaPoista
 5. miten tuo mikael on jo noin iso poika?!

  VastaaPoista
 6. Paljonko hienolla repulla oli hintaa? :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...