2013/07/17

Laiskan blogistin nöyristelyt

Illalla on tietokoneen ja bloggerin avaaminen sietämättömän vaikeaa. Paljon on ollut tekemistä ja ehkä jonkin verran kerrottavaakin, mutta elämästä on tullut oikeastaan niin kivaa, etten iltaisin jaksa, eikä oikein huvita avata konetta, kun Netflix näkyy puhelimesta ja kaikki Facet ja Instat on myös sieltä helpompi selata. Saatan vartinkin aloitella tekstejä ja sitten pyyhkiä pois. Olen alkanut ajattelemaan liikaa, liikaa sitä, mitä haluan täällä sanoa ja näyttää. Useimmiten suljen bloggerin, luen muiden blogeja ja syyllistyn omasta aikaansaamattomuudestani, vaikkei minulla olekaan velvollisuutta kirjoittaa joka päivä, tai edes joka toinen.

Mietin, että olisin tehnyt postauksen poikien vaatekaapin sisällöstä, kunnes mietin, että ketä oikeastaan jaksaa kiinnostaa, tavallisia lastenvaatteitahan ne on. Halpoja ja käytettyjä. Sitten mietin, että postaisin jotain, jossa pohdiskelen ystävyysasioita, kasvatusasioita, parisuhdeasioita ja tulevaisuuspohdintoja mutten viitsinyt. Olisi voinut mennä liian henkilökohtaiseksi.

Mutta mitäs muuta? Kävin ensimmäistä kertaa salilla ja jalat ovat nyt toista päivää aivan kauhean kipeät. Säät ei ole mahdollistaneet kummallisia ulkoilua, mutta kavereita ja siivousurakoita kylläkin. Miro oppi ryömimään takaperin ja Mikaelilta jäi yövaipatkin pois. Pieniä kivoja ja helpottavia asioita.

Mutta olikos teillä mahdollisia postaustoiveita? Jospa reipastuisin.

6 kommenttia:

 1. Kyllä toi poikien vaatekaapin sisältö postaus ois ihan kiva! :) tai vaikka semmonen jossa kerrot sun ja poikien lempivaatteista.
  Ja sit ois kiva saaha pojista jokin video? Kun muutkin on tainnut sitä vähän kysellä :)

  VastaaPoista
 2. Miun mielestä tuo poikien vaatepostaus ois kiva! Esimerkiks sillain että millaisiin vaatteisiin tykkäät lapsesi pukea ja mitkä ovat lemppareita sieltä vaatekaapista jnejne :) Millaset vaatteet oot kokenu minkäkin ikäsillä hyviks ja mitkä huonoiks, tyyliin?:)

  VastaaPoista
 3. Muakin kiinnostais tuo poikien vaatekaapin sisältö postaus :)!

  VastaaPoista
 4. Hei! Inäki olla tossi kiinnostuna syn asuntokqqpi possauksesta

  VastaaPoista
 5. Musta ois kiva jos tekisit postauksen itsestäsi, parisuhteista ystävyyssuhteista. Ehkä jotakin teiniajasta,hömppäilyistä :D Tai sitten miten pärjäätte rahallisesti(esim.paljonko menee ruokaan,vaippoihin), tietenkään jos et koe aihetta liian yksityiseksi.. Mun mielestä sulla on tosi syvällisiä postauksia, ja mietit hyviä kysymyksiä :) löysin sun blogin vasta vähän aikaan sitten ja jäin lukemaan :)

  VastaaPoista
 6. Mua kiinnostaisi kuulla hieman poikien isästä. Näkeekö poikia kuinka usein? Miten tapaamiset, onko helppo sovittaa aikataulut yhteen? Ja minkälaiseksi sun ja poikien arki on muuttunut eron myötä. Onko elämä helpompaa kun ei ole "huono parisuhde" rasittamassa arkea jne? Ja toki tarkoitan, että kerrot ihan niin laajasti kuin uskallat ja halut kertoa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...