2013/07/14

Moro Tampere

Täällä taas. Hiljaisuuteen oli taas syynsä, sillä tällä kertaa kesäseikkailutreissut jatkuivat Tampereella. Ja muutenkin kesällä kuuluu elää ja tehdä, ei notkua koneella. Kummityttöni siis vanheni vuodella ( mihin tämä aika katoa? ) ja vietin ihanan ja rentouttavan viikonlopun nauttien joka solullani.
Tämän viime kuukauden aikana olen reissannut, lasten kanssa ja ilman, enemmän, kuin varmaan parina viime vuonna yhteensä. Ja se on ollut ihanaa! On ihanaa huomata, miten Suomen sisälläkin reissaaminen voi olla kokemus, sillä näkemistä on ollut paljon ja nyt tuo Tamperekin valloitti paikan sydämmessäni. On niin paljon paikkoja vielä näkemättä!Mitäs kaikkea viikonloppuun sitten mahtuikaan? Kakkua ja muutakin ihanaa ruokaa ( joten taidan heittää kirveen kaivoon kesälaihtumisen suhteen ), ystävä, shoppailua, pikkuprinsessoja, kirpparikierroksia, pyöräilyä ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen, laivaterassia ja puistossa notkumista. Minua harmittaa vietävästi, etten jostain selittämättömästä syystä ole saanut aikaiseksi käydä useammin. Kiitos Tampereen poppoo! Seuraavan kerran pojat mukana! 

Nyt kutsuu taas kotiutumisviikko kaikkine pyykkivuorineen, mutta en silti malta odottaa huomiseen, että saan pikkuiseni tänne melskaamaan ( on myönnettävä, että oli pakko käydä heitä jo moikkaamassa pahimman ikävän kourissa, mutta vielä yksi hieman myöhäisempi aamu on enemmän, kuin tervetullut ).


6 kommenttia:

 1. ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  VastaaPoista
 2. Ota se lauhduttaminen elämäntapa muutoksena.ei paria kiloa kannata laihduttaa ja sitten lihoa takaisin.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että sulla menee hyvin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa on kyllä alkanut olemaan aurinkoa elämässä :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...