2013/07/08

Ultimaattinen kesäreissu 2013

Kuvaspämmivaroitus!

Minä olen todella huono reissaaja. Se johtunee siitä, että stressaan ylipäätään kaikkea liikaa. Suoritan kaikki " lomat ".
Päätin tilaisuuden tarjouduttua rohkaistua. Kyllähän me ollaan poikien kanssa reissattu Savonlinnassa joka kuukausi ja oltu siellä pitkiäkin aikoja, mutta kaikki muut reissut ajatuksen tasollaki kauhistuttivat. Miten ne syö? Miten ne nukkuu? Helvetilliset automatkat? Kenen hermot palaa ensin? Entä jos kaikkia vaan suoranaisesti v*tuttaa?Tälläkin kertaa kaikki pelkoni olivat turhia. Ihan meni taas turhaa aikaa kaiken ylimääräisen stressin takia. Meillä oli nimittäin niin kivaa, että harkitsin vakavissani jääväni sille tielle. Me aletaan ehdottomasti reissaamaan useamminkin, sillä lyön vaikka pääni vetoa, että lapset nauttivat ihan yhtä paljon maiseman vaihtamisesta, kuin äitikin.


Me lähdettiin jo keskiviikkona suuntaamaan Savonlinnaan mummojen iloksi. Käytiin hakemassa Mikaelin kanssa vauhtia ja pieniä sydänkohtauksia Tivoli Seiterästä, juotiin perinteiset ja joka kesän pakolliset torikahvit kera lörtsyjen, puljattiin rannassa, kyläiltiin kavereilla se aika mitä suinkin ehdittiin ja tein myös upean kirpputorilöydön! ( Keltainen Marimekon olkalaukku oli ihan hävyttömän halpa ollakseen niin hyväkuntoinen.)Lauantaiaamuna ajettiin Helsinkiin ja lapset istuivat koko automatkan todella kiltisti, eli stressasin sitäkin ihan turhaan. Eksyttiin perillä keskustassa, yövyttiin hotellissa ( Hei olen Sini 21v ja ekaa kertaa hotellissa yötä ), käytiin katsastamassa Linnanmäki ja Sealife, treffattiin yksi kaveri ja syötiin ilmeisen hyvin, sillä muutama reissukilo näyttää tulleen. Meillä oli pienistä reissukitinöistä huolimatta ihan älyttömän hauskaa! Ja otetaan muuten tälläiset reissut jokavuotiseksi tavaksi.Erityisesti iso kiitos reissusta Piialle perheineen, koska eihän tämä muuten olisi ollut yhtään mitään! Meillä oli kyllä niin mahdottoman kivaa! Teidän kaltaisia hyviä ihmisiä on maailmassa ihan liian vähän!


20 kommenttia:

 1. Mitä maksoit Marimekon laukusta? Tosi hyvä löytö! :)

  VastaaPoista
 2. ihana tuo kuva missä molemmilla pojilla on suut auki :3

  VastaaPoista
 3. Mä olen niin kade tosta laukusta! Suorastaan kateudesta keltainen... KELTAISTA!

  VastaaPoista
 4. Mahtava kyllä tuo kirppislöytö ja mikä hinta, vau! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan todella kyllä! Harvoin teen kunnon löytöjä! Kylläpä kannatti käväistä!

   Poista
 5. Tuo on kyllä loistokuva pojista, tuo missä ovat suut auki! :D Muutenkin niin hyviä kuvia, että vähän viherryn täällä... Ja kiitos teille, oli mahtavaa! Otetaan joskus uusiksi, aamupalalettuineen kaikkineen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 oi se aamupala! tullaan ensviikolla Puuha petejen kanssa ;P

   Poista
 6. Ihania kuvatuksia, pojat näyttää niin onnellisilta! :--) tais olla kaikilla kiva reissu!

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia (: Onko Marko vielä kuvioissa?

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...