2013/07/28

Viimeistä viedään


Niin se vaan on, että viimeistä päivää viedään. Eilen käytiin Göteborgin keskustaa ihmettelemässä ja tuliaisia hakemassa ( joista lisää myöhemmin ). Huomenna siis heti aamusta kotimatkalle ja laskelmieni mukaan olisin illalla kahdeksan aikoihin S-linnassa, juuri parhahiksi Olavinpäiville ilotulitusta katsomaan. Tiistaiaamuna varmasti tuhatta ja sataa Kuopioon poikien luokse heti aamusta. Kylläpä on tuntunut syli tyhjältä viime päivät.

Ostin vihdoin ja viimein ne kauan haaveilemani keltaiset housut. Mietin pitkään punaisia ja oransseja ja mintunvihreitäkin, mutta kallistuin keltaiseen kuitenkin lopulta. Ja samaan syssyyn innostuksissani vaihtui hiustenväri takaisin tuttuun rukeaan. Tuntuu kotoisammalta, vaikka olihan se punainen melkoisen ihana. Tulee huomattavasti halvemmaksi pitää yllä tätä ruskeaa, kun juurikasvukaan ei näy ihan niin pahasti.

Ensiviikollakin on kaikkea jännää tiedossa! Käyn hakemassa selkään toisen leiman vihdoin ja viikonloppuna olisi Kuopiossa rokkia, jota voisi mennä kuuntelemaan.

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...