2013/08/30

jännitys tiivistyyAjattelin vain tulla kertomaan, että blogi on varmaan seuraavat päivät aika toissijainen asia, sillä kuolen tähän jännitykseen..

Mistä siis on kysymys?

Keväällä heitin hieman läppää kihloissa olevan ystäväni kanssa siitä, että heidän on korkea aika astella sinne avioon, koska haluan päästä juhlimaan häitä ( ja nälkäkuolemaani syömäänkin hyvin ). Noh..Siinä sitten täräytettiin faktaa paistinpannulla naamaan, häät on tulossa vielä samana kesänä ja meikäläinen saa olla se raukka, jota voi syyttää huonoista ja epäselvistä valokuvista..

Siinä on aina riskinsä, kun ei ota ammattitaitoista kuvaajaa, hääparia on kyllä varoitettu.
Sainhan minä toki hääkuvauksen harjoitusta jo Sannin yllärihäissä..
Jos otokset eivät ole ihan kauheita ja hääpari haluaa näyttäytyä, niin saatan välittää tunnelmaa bloginkin puolelle. Jahka jatkoista selviän.

6 kommenttia:

 1. Jos sä kovasti tykäät kuvailla häissä, niin voit tulla kuvaamaan meidänkin häihin ens kesänä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kuvien laatu vaan miellyttäö niin mikä ettei ( onhan tässä aikaa harjoitella ja kehittyä ) ;)

   Poista
 2. varo kohta sulle alkaa satelee työtarjouksia ku haluuvat sut valokuvaamaan juhliin!:D

  VastaaPoista
 3. Päätimme tälläviikolla mieheni kanssa meidän hääpäivän. Oon ihan tohkeissani,kun saa suunnitella häitä. Mennään aika minibudjetilla,koska en halua mitään megaöveri häitä vaan kauniit maalaisromanttiset ja luonnonöäheiset. No mies sit tokas,että pyydä sitä yhtä Savonlinnalaista bloggaajaa kuvaajaks. Osaa hienosti kuvata ja palkka menee ainakin ihan oikeeseen tarkoitukseen<3 Aikaa meidän häihin on vielä parisen vuotta,mutta jos sua kiinnostaa niin aivan varmasti sulle on töitä jatkossakin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi onnea teille! Jos kehityn kuvaajana seuraavina vuosina niin mielelläni kuvaan kyllä kaikkea mahdollista. Innostuon tästä vasta tänä vuonna mutta ainakin vielä löytyy intohimoa tähän!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...