2013/08/29

Kurkkaus poikien huoneeseen


Sisustusvimma valtasi lastenhuoneen.. Ideoita olisi ihan hävyttömän paljon, mutta me ollaan esikoisen kanssa hieman eri linjoilla.. Tottakai huone on lasten ja lapset saavat itse päättää monesta asiasta. Eli vaikka kuinka haluaisin, niin autojulisteet vain ovat ja pysyvät.. Huvittaisi ostaa seinähyllyjä ja joku toinen säilytyssysteemi vihreän rahin tilalle.. Asiaa ei helpota oma malttamattomuuteni ja instagram, jossa on toinen toistaan kivempia ideoita..Ei vaan taida ihan tila riittää kaikkiin niihin upeisiin ideoihin..

12 kommenttia:

 1. Saatko paljon enemmän rahaa kun asut yksin poikien kanssa?jos saa kysyä.
  Itsekin haaveilen tuosta valkoisesta pöydästä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En saa. Tai saan mutta lopputulos on ihan sama määrällisesti. :)

   Poista
 2. Näyttääpä kivalta! Mistä nuo värikkäät viirit on peräisin ja onko ne tarroja vai? :)
  -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein ne ite kartongista. Ja ihan sinitarralla kiinni seinään :--)

   Poista
 3. Oot kyllä ihailtavan avoin ja hyvällä tavalla tavallinen ihminen! Oot varmaan ihan huippuhyvä äiti lapsilles! Aurinkoa ja jaksamista samoilta kulmilta!! :)

  VastaaPoista
 4. jos et tykkää noista autojulisteista tuollaisenaan, niin osta vaikka ikeasta jotain parin euron valokuvakehyksiä, kehystä julisteet, ja osta (esim. ikeasta) sellainen seinään kiinnitettävä "tauluhylly" tai vaikka lack hylly ja laita ne kehystetyt julisteet hyllylle, niin että ne nojaa seinään :) varmaan näyttäisi kivemmiltä omaankin silmääsi sillätavalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50152595/ siis tällainen tauluhylly

   Poista
 5. Seinähyllyt olis varmasti kivat, mutta hohhoh mikä homma se on noihin seiniin alkaa niitä asentaa. Nimim. kokemusta on

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...