2013/08/26

Lika on hyväksi

Epätodellista Todellisuutta sai mahdollisuuden osallistua Blogiringin kautta Omon sormivärikampanjaan! Omolla on siis parhaillaan menossa sormivärikiertue, josta voi ottaa lisää selvää täältä. Me ei itse välimatkan takia päästä osallistumaan itse kiertueeseen, mutta otimme osaa ihan omassa olohuoneessamme. Ideana meillä oli siis toteuttaa lasten kanssa ylitsepursuavaa luovuuttamme ja maalata pitäen mielessä se tuttu mainoslause " lika on hyväksi ". Ja aika sotkuista/likaista hommaa se maalaminenluonnollisesti oli. Mutta kyllä se loppupeleissä hyväksi todettiin, sen verran hauskaa meillä oli.

Me pystytimme olohuoneen lattialle ateljeen malttamattomille taiteilijasieluille. Mikael on aina tykännyt hirmuisesti piirtää ja maalata ja oli suhteellisen innoissaan, kun haettiin värit postista. Mikael aloitti varovasti, mutta pienen hetken päästä väriä alkoi löytyä paperista ja oikeastaan kaikkialta ympäristöstä.

" Tässä on Audi, jota Stig ajaa. Tähän ruskeeta ja tähän minä laitan keltaista. Miro älä koske minun väreihin! Tässä on mummo ja sinistä väriä. Minä maalaan tähän. Äiti katso: minulla on maalia jalassa! "

Miroa ei uskaltanut päästä maaleja sen lähemmin tutkimaan, koska olen varma, että hän olisi tahtonut ainoastaan päästä syömään Mikaelin aikaansaannokset. Pojilla tuntui silti naurua ja höpötystä riittävän - ja koko kämppä oli lattiasta kattoon täynnä erivärisiä tahroja. Ainoa säilynyt " taideteos " oli Mikaelin t-paita.
Sen voisi pestä, mutta minusta se on niin hieno, etten taida kehdata.

Tällä viikolla taidetta voi käydä ihailemassa myös blogissa Kultakerttuli.
ja tosiaan viime viikoilla on myös taiteiltu blogeissa Bella bambina, One flew over the cuckoo`s nest, Pikku Seikkailija, Mursu makuuhuoneessa, Amalian helmiä ja Pala elämää.3 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...