2013/08/27

Miro 8kk


8490g & 71cm

Miro on jälleen kerran kasvanut hyvin pituutta, mutta kesän alussa alkanut painonlasku on kääntynyt semijyrkäksi alamäeksi käyrille. Miro on kuitenkin kova poika syömään ja muutenkin iloinen ja virkeä, joten eipä syytä huoleen, kyllä se kasvaa. Taitavat muutenkin alkaa Mikaelin kanssa muistuttaa enempi toisiaan kaikilla tavoin. Liekö syynä geenit vai se, että seura tekee kaltaisekseen?

Tosiaanhan Seppo syö, oikeastaan tuplasti enemmän, kuin veljensä ja kaikki tuntuu uppoavan hyvin vieläkin ( muutamaa poikkeusta lukuunottamatta) . Kurkku ja leipä on suurinta herkkua ja Miro syö joka aterialla jotain itse. Aamuisin puuroa, päivisin soseita, kiinteämpää ruokaa ja pikkuhiljaa samaa pöperöä muiden kanssa. Maitoa menee lähinnä aamuisin ja unijuomana, muutoin juodaan vettä. Pari kertaa on kokeiltu pojalle lusikkaa ja nokkamukia omaan käteen, mutta ne on huomattavasti paljon kivempi viskata suoraan lattialle.

Suurin edistysaskel taisi olla pari viikkoa sitten ryömimisen oppiminen. Jos aluksi hilattiin hitaasti metri sinne tai metri tuonne, niin nyt huoneesta toiseen matkaaminen käy vajaassa minuutissa. Ryömiminen on mahdollistanut terrorismin isoveljen leikkejä kohtaan ja digiboksin näplimisen tv-tasolta. Miro ei nouse konttausasentoon, eikä pystyyn, mutta pinsettiote on tarkkaakin tarkempi.

Miro nukkuu samalla tavalla, kuin koko kesän. Kahdet päiväunet ja kaksitoistatuntiset yöunet. Unijutuissa ei ole mitään muutosta tapahtunut. Höpötystä tulee, selvästi tunnistaa nimensä ja sanoo " äitti " ja mongertaa useita tavuja ( viime aikoina hakenut jotain "kakan" tapaista sanaa ). Miro kälättää, mutta useimmiten kuuntelee ennemmin veljeään. Pojat mölisevät automatkat takapenkillä ja höpöttelevät sängyissä toisilleen ennen nukahtamista.

Käytiin tänään lääkärillä, koska Miron oikea silmä on aiheuttanut pientä huolta useamman kuukauden ajan. Selvästi oikeanpuoleinen silmä karsastaa ja sinkoilee siis vähän joka suuntaan ( blogissa olevista kuvistakin sen voi bongata, aluksi sen huomasi kaveri.. ). Saatiin lähete KYSsiin jatkotutkimuksiin. Näössä ja kuulossa ei lääkärin mukaan ole huomautettavaa.


Miro on edelleen rauhallinen poika, oikea Super-Seppo, jolla on hampaita 2kpl, hiuksia melkein ponnarille asti ja maailman suloisin kujerrus. Miro on selvästi eniten Mikaelin perään, joten äidin on tyydyttävä kakkosrooliin. 

6 kommenttia:

 1. Hauska seurata, kun oma poika on suht samanikäinen. Nyt 8kk ja 3 viikkoa. 8kk mitat oli 71cm ja 9940g :) Meillä oltiin ennen kaikkiruokaisia, nyt alettu nirsoilemaan kaikelle... huoh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Minäkin kauhulla odottelen sitä ensimmäistä nirsoiluvaihetta, kun oon niin älyttömän tyytyväinen siihen, että kaikki ruoka menee.

   Poista
 2. Toosi söpö mira-tyttö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joko sulla on tosi hauskaa itsenäsi tai lukihäiriö :)

   Poista
  2. Jollakin on hauskaa kun on kopioinut mun jutun. Minä alunperin nopeasti vilkaisin yhden postauksen ja epähuomiossa tytöksi tätä komeaa poikaa katoin. Ehkä tää juttu oli alussa hauska mutta eipäs enää naurata hahhah.

   Menkää lapsoset koulunpenkille istumaan ja vapaa-ajalla pihalle, elkääkä tuhlatko aikaanne tyhmillä jutuilla.

   Poista
  3. tyttöjuttu nauratti kyllä silloin ekan kerran, kuten Anonyymi sanoi.
   Miro on komia poika!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...