2013/08/28

uutta olohuonetta


Minulle iski lasten päivänuiaikaan pakottava tarve vaihtaa olohuoneen järjestystä. Tää kodinrakennus/sisustusinto tänä syksynä on ihan uskomattoman paha. Onneksi järjestyksen vaihtaminen on helppo ja halpa pikaratkaisu.

Tällä viikolla voidaan kurkistaa myös lastenhuoneeseen, nimittäin sinnekin on äiti iskenyt viheliäisillä sisustusideoillaan.

19 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Voi että miten kivan näköistä, sulla on hyvin samanlainen maku mitä mulla. :) Täällä samanlainen ''pakkomielle'' sisustuksen suhteen, kauaa en uudesta huoneesta ehdi nauttia kun jo muutan uuteen asuntoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään aika paljon mustavalkoisesta, mutta haluaisin niiden kaveriksi joko keltaista tai oranssia! Onnea uuteen kotiin!

   Poista
 3. Näyttää tosi hyvältä :) Ihanaa mustavalkoista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) kiitos.. Tosin ruskean sohvan kanssa nyt armoton kriisi..

   Poista
 4. Aaaa en vieläkään muistanu sitä sähköpostia... Ihan kohta kunhan jaksan avata koneen ni lähetän, lupaan!:D (mun muinaispuhelimessa ei toimi gmail kunnolla)

  VastaaPoista
 5. Ah, ihana! Näyttäispä meilläkin tolta :'D

  VastaaPoista
 6. Mistä toi matto on? Ihana<3

  VastaaPoista
 7. Parempi kuin ennen! Ei ole niin "käytävämäinen" joten huone ei tunnu liian pitkältä. :)
  Kyllä susta joku sisustaja vielä tulloo ;)

  VastaaPoista
 8. Kodikkaan näköistä on!: )

  Vitsit että mäkin haluaisin hirmuisesti vaihtaa järjestystä, mutta koska joka huoneessa on isketty televisio seinälle, niin sen paikkaa ei voi vaihtaa, ei missään nimessä... Tulee reikiä seiniin. :D Mies ei koskaan anna mun vaihtaa täällä mitään!:D Toistaalta ymmärrän, toisaalta ärsyttääää kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!

   Minä kyllästyn kaikkeen aika nopeasti, joten pakko olla mahdollisuus järjestyksen vaihtamiseen.. Tosin nyt on peili kiinni seinässä ja seinähyllyt porattu ( on veemäisiä seiniä ), joten ne on ainakin aina paikallaan, koska kukaan ei jaksa niitä mulle uudetsaan laittaa :--D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...