2013/09/09

LiitutaulutarraaTigerssiltä löytyi muutamalla eurolla liitutaulutarraa! Paketissa oli kolme erilaista puhekuplaa ja liitu. Oli pakko vähän kokeilla ja askarrella poikien huoneen oveen kyltti ja omaan makkariin  myös. Liitutaulumaali/-tapetti houkuttelisi lastenhuoneeseen myös aika paljon.. Jos nyt edes jonkun liitutaulun sinne jostain sopuhintaan löytäisi..

8 kommenttia:

 1. http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50021076/

  Ikeassa on tollanen liitutaulu, jossa on toisella puolella tussitaulu. Mun kummilapsilla on tollanen ja on kovassa käytössä :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tarra! Ollaan meidänkin lastenhuoneeseen suunniteltu just tollasta! Ps. Oon suunnitellu meijän toisen lapsen nimeksi mikael miroa.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikael ja Miro on huippunimiä. Petran kaa mietittiin, että Miro Mikael ja Juho Markus ois kans käyny kivasti yksiin ;)

   Poista
 3. Heii ihania!! Tigerssiltä kyllä löytyy vaikka mitä ja halvalla, kerran oon elämässäni käyny ja yllätti positiivisesti.. :) Harmi että lähin Tigerssi on just kuopiossa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ku oisin bongannu Tampereelta sellaiset. Ja luulis Helsingissäkin olevan? Mie ollu koskaan kuullutkaan siitä ennen, ku se tuli Matkukseen.

   Poista
  2. joo on varmasti eteläsuomessa, mut niin kauas on joensuusta turha lähtee metättää :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...