2013/09/16

Mainio maanantai


Kylläpä on takana mainio päivä. Ensin postimies toi paketin, jossa oli Vallilan tyynyliinoja ja Mirolle ylisöpön t-paidan ja Jotexin kuvaston. Päivemmällä vaihtui keittiössä järjestys ja illemmasta työn ja tuskan takana koottu työpöytä ( kiitos ja kumarrus apukäsille ja sponsoreille ) pääsi paikoilleen. Päivään mahtui myös Miron hammaslääkäri, kahvittelua, Salatut Elämät ja miljoona kertaa toistettu Pariisin kevään uusin levy Spotifysta. Mainiota kerrassaan.

13 kommenttia:

 1. Oon vaan niin kade tuosta keittiöstä!

  VastaaPoista
 2. Näyttääpä kivalle! :) Ihana toi "omppu"-astia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on bongattu kirpputorilta, haluaisin noita kyllä lisää..

   Poista
 3. Mitä oot tykänny tuosta syöttätuolista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liputan ja suosittelen. Se on kevyt, lapset on helppo istua ja se on niiiiiin kauhean helppo puhdistaa. Ja halpa.

   Poista
 4. Tyynyliinat näyttää ihanilta! Ja tyylikäs uusi tietsikkapöytä :) I Like!

  VastaaPoista
 5. Miksi Mirolla oli hammaslääkäri? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä taitaa kaikilla lapsilla olla sellainen..(?). Mikaelillakin oli. Tai sitten se oli hammashoitaja tai suuhygienisti. Hammaslääkärissä kuitenkin käytiin :)

   Poista
  2. Just meinasinkin kysyä tätä :) Mietin, että onko Mirolla joku erikoissyy vai onko käytäntö vaan niin eri. Meillä muuttui 2 vuotta sitten käytännöt ja eka käynti on tätänykyä vasta 3-vuotiaana. Ihan hyvä mun mielestä, kun tuon tyttären suuhun ei varmasti olis ykskään lääkäri saanut kurkata vielä noin pienenä... Tuskin kyllä nytkään :D

   Poista
  3. Aijaa. Jännästi menee kunnittain nuo jutut :D meillä on täällä kuulemma vasta 1v eka hammaslääkäri :) hyvinkö Miro antoi katsoa suuhun? Joko on monta hammasta?
   -eka Anonyymi

   Poista
 6. Vähänkö teillä onkin tilava keittiö! Ja nätti :) Toi tietokonetuoli on niin kiva! Taisit senkin bongata kesällä kirpparilta!? Vitsit jos itekin joskus löytäis kirppareilta jotain :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...