2013/09/19

sisustusunelmia

Haaveilu, mikä ihana syy ja tekosyy vaan istua sohvalla. Minä haluaisin valtavsti kaikkea, mutta ihan kaikkeen ei realistisesti taida olla varaa. Kokosin muutaman kollaasiin, lähinnä kai helpottamaan itseäni. Kuvien tuotteet voin ilomielin hamstrata itselleni, jos sattuu kaapeista löytymään.

Ainoa toivoni taitaa olla Joulupukki. Tänä vuonna toivelista on selvästi isompi, kuin viime vuonna. Sisäinen materialistini syyhyttää kuvastoja ja nettikauppoja. Ehkä joskus. Ehkä.Aloitetaan omasta makkarista, joka kaipaa selvästi uusia lamppuja, päiväpeittoa sänkyyn, seinähyllyä valokuvakehyksille ja paneeliverhoja ( tänään keksin, että paneeliverhot niiden olla pitää! ). Aika valkoista..Keittiö kaipaa uusia astioita, valkoista radiota, Lokin, leipäkorin ( tästä menee Sanille kiitokset, niiden leipälaatikko on ihan yyberkiva! ), muovimattoja, uutta verhoa ( jotta kelohonka pääsisi takaisin lastenhuoneeseen) ja kunnon Moccamasterin kahvihirmulle.


Olohuoneeseen olisi haussa Kaivo-verhot ( saa joku kädentaitoinen tekaista!), uusi lamppu ja myöskin palapeilin tilalle kunnon peili.


Lastenhuone on ihana jo nyt, mutta sängyt pitää uusia jossain välissä ja haluan pojille samanlaiset, Klippan-sohva jos tilaa vain saisi järjestymään ja olen kehittänyt pakkomielteen myös pulpetista. Parasta ois löytää joku vanha oikea koulupulpetti ja maalata se valkoiseksi. Kuvasta uupuu se ihana pilvitapetti, mutten vuokrakämpän seinille viitsi tehdä oikein mitään..

3 kommenttia:

  1. noita pulpetteja on tori.fi:ssä tosi usein myytävänä, ja välillä tosi halvallakin! Kannattaa etsiä sieltä... :)

    VastaaPoista
  2. Meillä on toi kattokruunu, mutta vaan pinkkinä. On tosi hyvän näköinen ja valaisee tasaisesti joka puolelle huonetta! Ihanan näköisiä noi kaikki valkoiset sisustusjutut :)

    VastaaPoista
  3. Ja ainahan voit mennä Savonlinnassa käydessäs Mertalalle kyselemään, vieläkö niillä on niitä vanhoja pulpetteja, jotka lingottiin menemään sillon ku ite olin lähössä ala-asteelta :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...