2013/10/22

Arvostusta ja ajatuksia


Savonlinna. 
Kun on muutaman päivän ajan leikkinyt kuuden pojan yh-mutsia, alkaa arvostamaan ihmisiä ja asioita ihan eri tavalla. Suurimman hatunnoston ansaitsee edelleen oma äitini, jota olen ennen tätäkin pitänyt suuressa arvossa. Minusta ei olisi tähän.
Ei minusta olisi todellakaan pyörittämään tälläistä suurperheyksikköä. Ruokaa kuluu kolmesti sen, mitä meillä omien poikien kanssa, sotkua tulee saman verran enemmän ja hermot.. Niitä ei ole sunnuntai-illan jälkeen näkynytkään.

Miron voisi sanoa olevan vieroitettu tuttipullosta ja samalla olemme siirtyneet tavallisen maidon käyttämiseen. Kunhan pullo on unohdettu ja kuopattu kokonaan ( nyhtän se hätävalmiudessa kuitenkin vielä roikkuu mukana) , niin taistellaan tutista irti. Pyhä aikomukseni oli olla tutista riippumaton ennen päivähoidon alkua tammikuussa. Päivähoidon aloitukseen liittyen näin toissayönä unta, että nimikoin lasten vaatteita viimeisenä iltana ihan paniikissa ja viimeisillään raskaana. Nimikointi saattaa tapahtua kyllä viime tinkaan, mutta onneksi raskaus ei ole ajankohtainen, onhan tässä viimeisestä kolmesta vuodesta oltu odottavia melkein puolet..

Siitä tulikin mieleeni, Miro on alkanut hakea konttausasentoa uudelleen kuukausien tauon jälkeen. Seisominen  tukea vasten ja tukea vasten hidastempoinen kävely sujuu jo ihan kelvollisesti. Miro on oppinut myös osoittamaan katossa olevaa lamppua. Ja isoveljeä matkitaan kaikessa pahassa.. Miro on päättänyt ettei voi syödä, eikä nukkua, jos ei Mikael ole läsnä. Mirolla on eroahdistuksen merkkejä Mikaelia kohtaan, sillä isoveljen poistuttua huoneesta alkaa ihan jäätävä huutaminen ja kirkuminen ja heti on ryömittävä perään. Mikael ei saisi mitään rauhaa, jos se olisi velivauvasta kiinni. Ehkä Mikael on vain niin sankari.

Perjantaina hipsitään Kuopioon ja on tässä jo odotettukin PMMP:n keikkaa Puikkarilla! Vielä muutama päivä..Vielä muutama..
Pian saa käydä joulukoristeetkin varastosta. Hurraa!


2 kommenttia:

  1. Hei! Oletko varmistanut neuvolasta, että uskallat käyttää jo tavallista maitoa? Olen ymmärtänyt, että tavallista maitoa suositellaan vasta vuoden ikäisille, koska siinä on pienemmille liikaa proteiinia. Tsemppiä arjen pyöritykseen!

    VastaaPoista
  2. Siulle on haaste mun blogissa! http://kiroilevakissa.blogspot.fi/2013/10/haaste.html

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...