2013/10/12

Kaappien kuningas


Satu haastoi paljastamaan jääkaapin sisältöä.
Siinä se nyt on, koko komeudessaan lauantaiaamuna. iljettävä epäjärjestys.
Pyrin käymään kaupassa vain kerran viikossa, yleensä sunnuntaisin, ja ostaa viikon murkinat eteenpäin meille kolmelle. Ruokakaupasta olen selvinnyt sadalla eurolla kahdessa viikossa, karsinut ylimääräiset naposteltavat pois ja koittanut ostaa vain sen, mitä todella syödään.

Tänään kaapissa on enemmän ruokaa, kuin yleensä. Ruokaöljyä, Pirkan jotain kastiketta, mehukeittoa, jogurttia, maitoa, leivontamargariiniä ja voita löytyy ovesta. Alahyllyillä vihanneksia ja kasviksia, sitten löytyy iso pussi leipää, leipätarvikkeita, kananmunia, lihapullia, itsetehtyä soseruokaa valmiina rasiassa ja lautasella, viiliä, mummon hilloa, muutama valmispurkki Mirolle ja Fresitaa ( jonka sain muistaakseni silloin, kun täytin 18-vuotta.. Joskus vielä on hyvä hetki aukaista se! ).

Saatan tänään vain käydä kahvivarastoa täyttämässä lähikaupassa, mutta isojen ostosten tekemistä voin ehkä siirtää maanantaille asti. Tälläistä peruspöperöähän tämän elämä on.
Tällä kertaa kaapissa oli muutakin katsottavaa, kuin valo.6 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta <3 yritän viikonlopun aikana tehdä:)

  VastaaPoista
 2. Kiva, kun vastasit. :)
  Pidätkö leipää jääkaapissa? :D Mä oon kuullut, että jotkut tekee niin, mutta miksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meillä säilytetään jääkaapissa siksi koska huoneenlämmössä menee jostain syystä niin nopeesti homeeseen.Jääkaapissa säilyy paremmin :)

   Poista
  2. Meillä mutsilassa on säilytetty jääkaapissa :) miule se on henkilökohtaisesti ihan sama, mutta koska ei oo leipälaatikkoo niin on ollut jääkaapissa piilossa. ;)

   Poista
 3. Leipä itseasiassa homehtuu nopeammin jääkaapissa kosteassa :) leipää varten ei tarvitse erikseen leipälaatikkoa, itsekin säilytän ihan ruokakaapissa hyllyllä

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...