2013/10/09

Kiinnostaako sua?


Olen viime päivinä pohtinut omaa kiinnostavuuttani. Lähinnä sitä, millaisen ensivaikutelman itsestäni annan ventovieraalle. Millaisena naisena minut nähdään. Olenko muiden miesteen silmään edes semihyvännäköinen? Mites se luonne? Leimaako äitiys tietynlaiseksi?

En ole vielä kertonutkaan, mutta kävikin niin, että jos nyt kaikki menee kuin pitääkin, niin aloitan koulun tammikuussa, lapsille on uudet päiväkotipaikat haettu ( joskaan ei vielä varmistettu ) ja olen alkanut pohtia sitä, että kohta istun koulussa ympärilläni luokallinen ihmisiä ja pitäisi osata antaa itsestään hyvä kuva, jotta voisin ajatella saavani koulukavereita. Ja mahdollisimman rehellinen kuva siihen päälle. En halua olla muuta, kuin mitä olen.

Enkä tiedä onko minusta helppo tykätä, varsinkaan alussa. Onneksi uusien ihmisten kanssa osaan hieman varoa sanomisiani, sillä ne jotka minutkin tuntee tetävät, että osaan sanoa sen mitä ajattelen vähän liiankin suoraan. Tietävät, että minulla on kieroutunut huumorintaju ja tietävät sen, mistä suutun, miten suutun ja miten lepytellään. Minun ajatuksenjuoksuni on kieltämättä välillä aika hidasta ja puhe kömpelöä mussuttamista. Alkuun voi olla vaikea ymmärtää mielenliikkeitäni. Elän niin hetkessä. Kyllä minä olen kiltti ihminen, mutta silti itsekäs joissain asioissa. Tervettä narismia kuulemma.
Kyllä myös tiedostan sen, että saatan olla rasittava kaikkine pikkuongelmineni mutta kyllä minulla ystäviä kuitenkin on. Etten sentään ihan toivoton tapaus ole muidenkaan mielestä.

Jännittää poistua näiden seinien sisältä ihan toiseen maailmaan. Samalla olen innostunut. Viimepäivien vuoristorata-fiilis jyllää tänäänkin. Itkettää ja naurattaa samaan aikaan.


19 kommenttia:

 1. Vautsi, haluatko kertoa mille alalle olet lähdössä opiskelemaan? :)
  Varmasti saat uusia kavereita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pintakäsittelyä ammattikouluun aikuispuolelle :)
   Toivotaan!

   Poista
 2. Jos mun pitäis sun ulkonäön perusteella arvioida sua, ni sanoisin heti että oot tosi mukavan ja rennon näkönen! :) Ja mitä oon sun juttuja täällä lukenu, ni vaikutat mukavalta ja huolehtivalta ihmiseltä! :)

  Onnea koulutaipaleelle ja varmasti saat uusia kavereita! :)

  VastaaPoista
 3. Voi mä muista niin elävästi kun itse lähdin vuosi sitten opiskelemaan. Samanlaisia fiiliksiä/tuntemuksia/pohdintoja minäkin kävin läpi. Rohkeesti oot oma itsesi niin kyllä se siitä! :)
  Ja vautsi, onnea tosiaan opiskeluiden johdosta. Pintakäsittely ois minunkin haaveenani, mutta jahka sais tämän lähärikoulun alta pos :)

  VastaaPoista
 4. Minuakin niin jännitti, kun lähdin kouluun monen välivuoden jälkeen. Aikuisena. Meni hyvin ja porukka oli rentoa. Ei niitä pentuja sieltä nuorisopuolelta olis kestänyt päivääkään... Sä olet toki iältäsi lähempänä niitä pentuja, mutta muuten niin kovin aikuinen :) Varmasti menee hyvin!

  Ja ainakin mulle annoit tosi hyvän kuvan jo heti ensinäkemällä. Ja olet kiva ja kiinnostava ja vaikutat ihan täyspäiseltä (vähän pidemmän tuttavuuden jälkeen sitä täyspäisyyttä voikin sitten epäillä. Itsekunkin kohdalla ;D). Voin kuvitella, että seinien ulkopuolella on tosi kivaa, kunhan taas tottuu ihmistenilmoille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kävin koululla ja opettajakin oli sitä mieltä, että aikuispuolelle muiden vanhusten joukkoon ;) ei me olla muru täyspäisiä!

   Poista
 5. Blogin perusteella vaikutat ihanalta ihmiseltä, eikä susta voi olla tykkäämättä ! :D Enkai mä muuten tätä blogia ois alkanut seuraamaankaan jo sillon aikojen alussa. :DDD

  Ja joo, muakin jännittää aina uuteen kouluun/ylipäätänsä paikkaan meneminen mis on uusia ihmisiä, vaikka oonki tosi ulospäin suuntautunu ni kyllä se silti on pelottavaa astella yksin ekan kerran sinne luokkaa tuikituntemattomien ihmisten joukkoon, ja onneks aina on kaikki kuitenkin ymmärtänyt mun äänekkään ja en-ajattele-mitä-sanon luonteen, eikä pitäny mua vaa jonain ärsyttävänä pissiksenä. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla on kans toi en-ajattele-mitä-sanon luonne! Aika paha! :D

   Poista
 6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Olis kiva tietää käytkö juhlimsssa enäää.vai ootko ihan mammautunu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhlin joka päivä, elämä on juhla ja saatan olla vähän mammautunu, mutta se on äitiyden sivuvaikutus ;)

   Poista
 8. Mä uskon, että mua kans jännittä sitten, kun toivon mukaan joskus kahden vuoden päästä ajaudun taas kouluun. Mä olen totaalisesti mammautunut, enkä osaa olla sosiaalinen enää kuin äitipiireissä. :/

  ps. Sulle on haaste:http://pikkuseikkailija.blogspot.fi/2013/10/kylskap.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta. Kaikki haluaa nähdä kun jääkaapissa on vaan valo! :D

   Poista
 9. Näin yks yö unta et tulit meille yllärivisiitille. Mul meni ihan pasmat sekasin ja menin vaa johonki salaperäsee omaa salahuoneeseeni enkä suostun tulee ulos sielt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :<
   mutta sellainen salahuone ois kätevä!

   Poista
  2. Mul on aina jotai salahuoneit jos nään unta et oon tutus paikas. Samin kans ku asuttii olin vakuuttunu et siel on yks huone viel, sellanen kapee olkkarin seinän takan ku siel kerran aina unissani olin mut ei sinne vaa mistää päässy. Se oli tosi häiritsevää koska kylhän sen nyt järki sano ettei ole mut silti tuli se et vai onko sittenki -hetki.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...