2013/10/26

Kiitos! - PMMP @Puikkari

Puikkarin hämyisissä tunnelmissa jorattiin eilen PMMP:n kanssa ensimmäistä ja valitettavasti myös viimeistä kertaa. Minun fiilikseni ovat vielä aamullakin ihan katossa, vaikka yöunia kertyi vajaa neljä tuntia. Puhelinkuvalaatu.


Rusketusraidat eivät ensikuuntelulla iskeneet, olin ala-asteella muistaakseni. Joutsenille lämpesin teinivuosinani ja koko potti räjähti Lautturin kohdalla. Olin myyty.
 Oli suuri ilo ja kunnia olla todistamassa upeaa showta ja fiilistellä jalat rakoille. Annen kanssa mentiin odottamaan jo yhdeksältä ja saatiin se kolme tuntia odotella keikkaa, joka oli mieletön.
Ja energinen. Myös yleisön osalta.

Paulan ja Miran esiintyminen on vaan ihan tajutonta! Kiitos, kun soititte Merimiehen vaimon. Ja kaikki muutkin henkilökohtaiset lempparini lempparit.

Ja kiitos myös näistä vuosista ja upeasta musiikista!

4 kommenttia:

  1. Merimiehen vaimo on mun suosikki! Sitä kuunnellessa lenkillä saa hurjat lisä energiat. Oon tykännyt Paulasta ja Mirasta alusta asti,mutta nähnyt livenä valitettavasti vaan kerran. Olisin halunnut Helsingin keikalle,mutta olin aivan liian myöhään liikeellä ja en saanut enää lippuja:(

    VastaaPoista
  2. Oooooii vitsi mitä kuvia!!! Tosi mahtavaa. Sulla on aivan selkeesti silmään kuvata. Ja laatukin on todella hyvä! Kiva lukea että sulla on ollut hauskaa :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...