2013/10/14

Rikkautta ja rakkautta

Onnea on noin ihana esikoispoika.

Kuten te lukijat ehkä tiedättekin, että Mikael, esikoiseni, on ollut minun suurin ylpeydenaiheeni heti syntymänsä jälkeen. Mikael on upea lapsi, maailman paras esikoispoika. Pääsin luiskahtamaan hänen vauvavuotensa ohi vähän liiankin helpolla, mutta sen jälkeen tulisen temperamentin omaava poikani on pitänyt huolta, ettei taaperoaikaa ole voinut ihan niin helpoksi sanoa. On upeaa seurata, miten se luonne vaan muovautuu, upeaa yksilöllisyyttä. Hän on on ihan ikioma persoonansa, paras juuri sellaisenaan.
Ja hän täyttää pian kolme. Olen sanaton ja itku kuristaa toisinaan kurkkua. Minne hävisi nekin vuodet elämästäni? Milloin vauvani kasvoi ja alkoi pitämään äidilleen autokoulun teoriatunteja liitutaulun avulla?

Poikani on etevä, elävä, kekseliäs ja selvästi tekee ja sanoo asiat ennen, kuin ajattelee tarkemmin. Mikael on kova puhumaan ja sepittämään ja " ottaa kierroksia " erittäin paljon väsyneenä ja nälkäisenä. Äitinsä tavoin itsepäisenä ja provosoitumisherkkänä otetaan joka päivä yhteen, eikä aina ihan niin kypsästi. Meistä kahdesta lähtee nimittäin ääntä ja lisäksi meillä molemmilla on tosi huono kärsivällisyys ja keskittymiskyky. Turhaudumme toisiimme jatkuvasti. Like I said, on kuin peiliin katsoisi.

Toissayönä Mikael hipsi viereeni ja sanoi, että rakastaa äitiä ja pikkuveljeä. Silitin pientä kattä ja tunsin suurta ylpeyttä meistä. Me ollaan Mikaelin kanssa selvitty kolmen vuoden aikana monesta asiasta, me ollaan upea tiimi.

On rikkautta omistaa tuollainen lapsi, joka on silkkaa puhdasta rakkautta.

7 kommenttia:

 1. Liikuttavaa ♥ Ihana postaus. Kaunista viikkoa teille!

  VastaaPoista
 2. Kauniita sanoja! Voi kunpa voisin itse joskus kokea samaa<3

  VastaaPoista
 3. Ihana esikoinen sulla :)

  Elmeriina

  VastaaPoista
 4. K kiipes koneen ääreen ja riemastui: Niksuuu!

  Ihana poika! Kuten veljensäkin. Vaikka eihän muuta voi noin superin maman muksuista odottakaan <3 (Kiitokset pirpanoista sille toisellekin osapuolelle ;))

  VastaaPoista
 5. Tää oli ihanan liikuttava :-)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...