2013/10/06

Sivustaseuraaja


Äiti on leikeissä nykyään hyödytön. Pojat eivät enää tahdo minua edes katsomaan, miten Stig tuhoaa parkkitalon tai miten kilpa-autot kolaroivat alamäessä. 
Mikael johtaa leikkejä isoveljen elkein, ohjailee Miroa ja vie tietenkin myös parhaat lelut, koska pikkuveli tyytyy vaan siihen, että kädessä on edes joku auto. Ainakin toistaiseksi.
Poikien leikeissä seikkailee tutut piirroshahmot, omat mielikuvituskaverit, isi ja kummit ja supersankari Juhomies. Se on hurjan hauskaa seurattavaa, lapsen mielikuvitus on uskomaton!

" Äiti, anna meille leikkirauha "

Silti en voi olla kurkistelematta ja kuuntelematta ovenraosta. Olen koittanut videoida leikkejä talteen mutta supersankareiden vaistot tajuavat kameran jo metrien päästä. Välillä on tietty puututtava leikkien epäreiluuteen, sillä olen havainnut jo pieniä tappeluita, molempien osalta. Sydämessä asti silti tuntuu hyvältä, kun tiedän, että pojilla on toisensa iskälässäkin. 
Ja tietenkin koko loppuelämän. 
Noiden lasten suhde on niin erikoinen, niin luja.
Olen ylpeä ja erittäin tyytyväinen päätökseen tehdä toinen lapsi. Kyllä tälläiset hetket palkitsevat.


8 kommenttia:

 1. Täällä samoja fiiliksiä. Sydän pakahtuu kun katselen kun pojat leikkivät yhdessä. Kunnes isompi tirvasee pienempää turpaan ja pienempi antaa takasin...

  VastaaPoista
 2. Sun teksti on tosi kaunista, mukavaa luettavaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa ne meilläkin sit aikoinaan leikkisivät keskenään, toivoa sopii :D

   Poista
  2. olin ihan varma ennenko Miro syntys, että vaan tappelukavereiksi päätyvät ;)

   Poista
 3. Oispa tosiaan ihana joskus nähdä videota pojista kun leikkivät tai höpöttävät. Muutenkin videopostaus ois ihan mahtijuttu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon monesti miettiny videopostausta ja kuvannutkin aika lailla, mutta jostain syystä en ole julkaissut. Ehkä ne on niin söpöjä, etten halua jakaa sitä kaikkea ihanaa koko maailmalle. Kuhan saa sellaisen oikein " helmipätkän ", niin sitten ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...