2013/10/12

vain elämääJuurikin se hypetetty televisiosarja. Ensimmäinen kausi meni lähes täysin ohi, olisinko kerran nähnyt Siltsun itkemässä televisiossa ja vaihdoin kanavaa. Tosi pöhkö formaatti, ihan yliarvostettu.
Lopulta en päässyt sitä enää missään karkuun, biisit tuli Spotifyn kautta väkisinkin tutuiksi. Ja oikeastaan Jari Sillanpään Liekeissä-cover olikin ihan uskomattoman kiva. Katsoin koko sarjan sitten eräänä sunnuntaina, kun kaikki jaksot uusittiin. Liikutuin. 
Kun kuulin huhua toisesta kaudesta veikkasin  ( ja vähän toivoinkin ) Ilkka Alangon ja Juha Tapion päätyvän sinne. Veikkaukseni oli aika hyvä.
Kakkoskautta olenkin sitten katsonut ja täytyy sanoa, että Jukka Poika on lievästi ilmaistuna loistanut näissä jo tulleissa jaksoissa. Ihanan omalaatuinen se. Ja onhan se söpö.

Jos saisin itse mielivaltaisesti päättää keiden kaikkien pitäisi osallistua ohjelmaan, niin Juha Tapio ja Ilkka Alanko saisivat kavereikseen Martti Syrjän, Samuli Putron, Paula Vesalan, Ville Valon ja ( krhm krhm ) Arto Tuunelan. Se olisi tajunnanräjäyttävintä koskaan.

Kenet te haluaisitte, jos saisitte valita?

17 kommenttia:

 1. Jenni Vartiainen vois avata ohjelmassa "mystistä" olemustaan. :)

  VastaaPoista
 2. Mä tuota Jukka Poikaa odottelin, mutten kyllä oo ehtinyt sarjaa seurata.. Pitää muistaa uusintoja katsoa. Putron myös haluaisin siellä nähdä!

  VastaaPoista
 3. Nojaa, onpa vain elämää mielestäni huomattavasti fiksumpi kuin vaikkapa Idols... Mielestäni ohjelman formaatti, jossa avataan eri musiikkialoja suurelle yleisölle on mielestäni hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se, alkuun ei tosiaan iskenyt. Hyvää nostetta se on artistien urille ainakin :)

   Poista
 4. Ville Valo ois jotain mahtavuutta, että jo pelkkä ajatus saa liikuttumaan. :D Paula Vesalaa komppaan myös! Jenni Vartiainen tai Chisu sinne ois myöskin kivvaa!

  Jukka Poika, Ilkka, Juha ja Laura onki jo mun mieleen tuolta kaudelta. :)

  VastaaPoista
 5. Eka kausi kun alko tai jo ohjelmaa mainostaessa aattelin että mikähän lie ohjelma,enkä edes heti alkanut seuraamaan. Olisinko sitten ihan vahingossa katsonut jonkun jakson ja jäin heti koukkuun! Tuon ekan kauden jälkee tämä toinen kausi ei oo iskeny ihan yhtähyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ensimmäinen oli kyllä ihan miellyttävää katsottavaa :)

   Poista
 6. Voih, mä toivoin, että sa haukkuisit tuon ohjelman täysin, koska mä en tykkää tuosta yhtään! :D Tänään sattui olemaan telkkari päällä ja ärsytti, kun kaikki muka siellä itki. :D Pläääh! :DDD

  VastaaPoista
 7. eka tuontatokaus oli huikee! Tää toinen on ollu hieman pliisu mut johtunee siitä että kaikki on melko samassa kategoriassa musiikkityyliltään : ) mulle sama ketä ois mut kuhan ois enemmän eri genreistä(taitaa olla oikeempi sana ku kategoria) nii tulis vähän erilaisempii piisei ku alkuperäiset::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, enemmän eri genreistä! Jukka Poika on tosi oiva valinta tälle kaudelle!

   Poista
 8. Ihan huippuhyvä ohjelma, vaikka päätin etten ala seuraamaan :D Pakkohan se oli. Jos saisin päättää ketä ohjelmassa olis mukana niin ainakin ehdottomasti Martti Syrjä sekä Pate Mustajärvi!

  VastaaPoista
 9. Kaarle Viikate tai Timo Rautiainen ois aika jees! Tykkäisin myös Jenni Vartiaisesta. Eikä The Rasmuksen Laurikaan paha olis :P

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...