2013/11/08

Että sellainen viikko


 

Otsikon keksimisen vaikeus.. Tällä viikolla olisi monta kertaa tehnyt mieli postailla vähän kaikenlaista, mutta yksistään tietyistä jutuista ei omaa postausta oli saanut, vaikka olisi kuinka sepittänyt kivistä ja kepeistä. Päätin nyt tiivistää tämän arkiviikon tähän postaukseen, koska en harrasta Instaweek-postauksia ( jotka ratkaisisivat tämänkin ongelman ). Sitäpaitsi olisin valittanut vain jokaisessa erillisessä postauksessa kuitenkin. Ilon kautta perkele!

Tämä viikko on ollut raskain kuukausiin, kuten tuossa jo aiemmin valittelinkin. Me kaikki tämän kommuunin asukkaat olemme avoimesti inhonneet toisiamme, heitelleet puuroa pitkin seiniä, nukkuneet liian heikosti ja käyneet iänikuisia tappeluita siitä, mitä televisiosta katsotaan.. Välillä itketään kaikki. Tänään oli ensimmäinen aamu, joka ei alkanut huutamalla. Asia  tosin korjaantui päivällä.

Siltikin, maistraatista saapui salaperäinen kirje.. Ja kirpputorikierrokselta tarttui mukaan edullinen kuorma-auto.  Kävin katsomassa Leijonasydämen oikeastaan vain Jasper Pääkkösen takia ( oli ihan hyvä leffa kuitenkin ) ja kotona kiskaisin uuden lempparineuletakkini ylle, se on silkkaa rakkautta. Ruokaa on haettu laiskasti Subwaysta ja vihdoin on ostettu ne hanskat itsellenikin, johan se on marraskuu.  Jääkaapin ovessa oleva keikkalippu valaa minuun uskoa, kun kaikki ärsyttää.
Ystäväni kiteytti tämän viikon upeasti lauseeseen: " Sielu vaatii enemmän kahvia, kuin kroppa kestää. "
Onneksi on iltaisin Uusi päivä ja suklaajäätelöä.

Miroa käytettiin silmälääkäärissä ja seurannalla jatketaan. Pesukone kosahti, samoin joku kystakin vasemman puolen munasarjasta. Lamppukin hajosi.. Ja lapset ottivat matsia niin, että pienemmällä on kuhmu päässä. Ja kaikki kattilat ovat nykyään " bändisoittimia ". Ei saa häiritä lapsen luovuutta, kun hän haluaa paukutella kattilan kansia yhteen.

Mites muiden viikko?

11 kommenttia:

 1. Subi maistus ja keikkalippu jääkaapin ovessa ois hitsin kiva!

  Meidän viikko on ollut myös aika karsee. Isoveikan uhma on ihan holliton, ja mulla meinaa hermo pettää ja siis pettääkin. Nyt poika on onneksi (ai kamala, sanoinko noin......) yökylässä mummolla ja saadaa hetki hengittää. Mut on meillä ollu onneksi ihan kivaakin välillä. Ehkä ens viikko on meille kaikille kivempi? Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Meidänkin viikko olisi ollut yksi karseimmista tähän mennessä, ellei keskiviikkoiltana oltaisi päästy keikalle ja leijuttu sen puolesta sitten pilvissä. Sairastelu ja flunssa nyt vaan on ihan peestä ja nyt toivon, ettei meidän tarttisi sairastella seuraavaan vuoteen ollenkaan. Parempaa seuraavaa viikkoa teillekin!

  VastaaPoista
 3. Kuten tiedät, alkuviikko oli aika tyhmä, mutta pikkuhiljaa alkaa olla ihan kivaa. Hyvähän se on näin perjantai-iltana. Parempi myöhemmin kuin ei milloinkaan! Toivottavasti teilläkin helpottaa <3

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa aika haipakalta teidän viikko. Tsemppihali! :-)

  Meidän viikko meni uhmaa ja kaaosta halliten. Olin lasten kanssa yksin koko viikon, kunnes mies tuli eilen kotiin. Jälleennäkemisen "riemu" on aina ihan yhtä ihanaa. :-D

  VastaaPoista
 5. Pakko kommentoida ensimmäistä kuvaa :D Olin nimittäin tässä viime viikolla itse kirpparilappujen peittämänä, kun siskontyttö päätti liimailla niitä pitkin kroppaa. Ei tainnut Anni-tädille silti tulla kummoistakaan hintaa.. ;D

  VastaaPoista
 6. Heippa, jokapäiväinen lukia ilmoittautuu :) pakko kysyä miksi olet sukunimen vaihtanut? mietin aluksi mikä tuo maistraatti asia on ja nyt tajusin sukunimen muuttuneen.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...