2013/11/16

kotivaateet ja mun aatteetEnsimmäiseksi anteeksi ammattitaidoton poseeraus ja sotkuinen tukka. En ole tottunut olemaan kameran toisella puolella ja siksi näyttää vähän jäykähköltä.. Tähän sopisi joku hauska vertaus, jonka jätän ilmaisematta.

Siivosin eilen oman vaatekaappini. Siinä olikin taas hommaa.
Minulla on paljon vaatteita, joista suurinta osaa en edes pidä tai sitten ne eivät mahdu päälle. Tein pienen karsimisoperaation..
Melkein puolet lähti ja niistä mitä jäi, ainakin puolet ovat hyvinkin rönttäisiä. Viihdyn kotona mahdollisimman isoissa ja löysissä vaatteissa, H&M:n perus raitapaidat ja legginssit on se vakio. Vaatteet ovat erikokoisia, huonosti istuvia, mustia, rikkinäisiä ja kaikkea kokojen s-xl väliltä.. Tyylitajua en ole koskaan omistanutkaan ja tulen vähintään sen viisi vuotta muotia jäljessä.. Peilin edessä seisoessani tuumin, etteväti haaroista rikkinäiset legginssit ja reikäinen kotipaita ole todellakaan sitä, mihin haluan pukeutua, kun koulu alkaa.. Ensivaikutelma voisi olla homssuinen.

Minulla ei ole varsinaisesti mitään tyyliä, ellei lasketa sitä " mahdollisimman mukavaa & mahdollisimman halvalla "- tyyliä, joka on uskollisesti ollut minulle sen kolmisen vuotta. Minä rakastan nättejä ja istuvia vaatteita, mutta minua pukee niin harva.. Jos tässä joskus paino vakiintuu johonkin lukuun, niin haaveilen kauniin ja käytännöllisen vaatekaapin sisällön kasaamisesta. Olisi siistimmät vaatteet, bilevaatteet, jotain klassista, jotain sellaista mikä toimii aina, yhdet kotiolovaatteet ja kunnolliset urheiluvaatteet... Edes yhdet oikeasti istuvat farkut! Sellainen vaatevalikoima olisi paras, mikä vaan toimisi ilman suurempia pohtimisia. 
Kävisi siis yksiin, olisi persoonallinen ja ennen kaikkea käytännöllinen.

Tällä hetkellä istuvia farkkuja ei ole, huonosti istuvia on neljät, kuljen siis mielummin legginsseissä ja farkkulegginsseissä. Paitoja ja perustoppeja on ihan liikaa, pitsipaitoja melkein viisitoista, kotihuppareita yhden käden sormille ja siistimpiä neuleita kolme. Kaikki varmaan sitä perus henkkamaukkaa. Kateellisena katselen blogeja, joissa bloggaajilla on oma ja persoonallinen tyylinsä pukeutua. Itse vielä haen edes yhtä näyttävää ja nättiä asukokonaisuutta, joka sopisi minulle.. En seuraa muotiblogeja juurikaan enään,sillä suorastaan minua vaan vituttaa, etten osaa itse panostaa omiin vaatteisiini saati pukeutumiseen muuten. Paras ostokseni on ehkä punaiset kumisaappaat. Repikää siitä fashionia!

Kuvasta kuitenkin näkee, että ostin kolme paitaa, hyvin tavallisiahan nekin on, mutta ne voi huoletta vetää päällensä kiireellisinä kouluaamuina, eikä välttämättä näytä ihan mammautuneelta ( jos muistaa joskus hiuksetkin pestä ja laittaa ).

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa mun vaatekaapilta! Vaatteita on, mutta ei sopivia. Eikä sellaisia joita tahtoisin käyttää, huomaan jumiutuneeni pariin tiettyyn siedettävään.

  VastaaPoista
 2. HEippa Sini! Kauniiltahan sinä näytät!:) Jokainen pukee päällensä sitä mikä tuntuu itsestä hyvältä!
  Tuossa kun pohdit painoasi, niin muista että ruokavalio tekee "laihtumisesta" sen 70% ja liikunta loput 30%!
  Säännölliset ruokailuajat ja turhat kalorit ja sokerit pois vaan. Täälläkin alkoi pari kuukautta sitten itsensä niskasta ravisteleminen ja tulokset näkyi jo parissa viikossa.! Tsemppiä ja ihanille pojillesi pusuja ja haleja!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   <3 mutta voi joku suklaa. Ja sen kiskominen joka ilta </3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...