2013/12/21

ehdinkö vielä?!Maatakaatavan nopea tämän minun postaustahtini ollut tässä kussa. Voisin lähteä erittelemään syitä ja tekosyitä, mutta tuskin teitä niin kiinnostaisi.

Kyllä vaan se THE-DAY lähestyy ja siinä missä muiden fiilikset on katossa, minun on jossain maanalaisissa kaivoksissa. Jouluintoni loppui yhtä nopeasti, kuin koripalloharrastukseni ala-asteella. Alun jälkeen kokonaan. Kuitenkin sain lahjat ostettua ja kortitkin lähetettyä! Kymmenen pistettä ja palkinnoksi tuhat internettiä.

Olen kuitenkin ollut tänä vuonna kiltti, kun kaapissa odottaa muutama paketti minullekin! Pojatkin ovat selvästi hämäyttäneet joulupukkia jotenkin, sillä paketteja on ihan älyttömästi, plus ne jotka odottavat mummoloissa..Millähän koiranpentuilmeellä ne luisteli Pukin suosioon? 

Meillä on tänään pakkauspäivä ( jahka äiti on viime hetken panikoinnin tehnyt Matkuksella ja varsinkin Ikeassa ) ja huomenna suunnataan meidät kaikki S-linnaan. En tahdo hieroa suolaa haavoihin, mutta viime päivinä tänne Kuopioon on ainakin tullut lunta vaikka muille jakaa ( tosin se varmaan ehtii tässä parin päivän aikana sulaa.. ). Minä menen Sulkavalle mummolaan tänä jouluna, koska se vain yksinkertaisesti on paras paikka joululle, pojat haen joulupäivänä ja viikon päästä tullaan juhlistamaan yksivuotiasta vauvaa tänne Kuopioon takaisin. Uuden vuoden suunnitelmatkin alkaa hahmottua, lupauksia ei seuraavallekaan vuodelle ole tiedossa. 

Kiitos kaikille joulukortin tai paketin lähettäneille ystävällisille sieluille! Kiitos sinulle blogin lukija, ihan vain siitä, että pistäydyit täällä! Me jäämme joulutauolle ( ehkä tulen esittelemään uudistuneet hiukset vielä huomenna.. ) ja jos kova ikävä iskee niin meidät löytää facebookista! Sinne heitän vielä joulutervehdykset!

Jouluaiheisia kuvia löytää Instagramista! Siellä nimimerkillä Sinieleonoora.
Jos jouluaiheisia kysymyksiä tai muutakin mieltäaskarruttavaa ilmenee niin heitteleppä niitä ASK.fm ja nimimerkille Sinieleonoora.

Jos haluat toivottaa joulut tai muuten vaan vaihtaa sanasen tasi pari, niin KIKiin voi myös lisätä nimimerkin Sinieleonoora!

Ihanaa joulua teille kaikille!! Kiitos, kun olette tämänkin vuoden olleet matkassa mukana!


8 kommenttia:

 1. Ihanaa joulua teille! Ite ollaan lähdössä tänään Helsingistä Kuopioon joulunviettoon:)
  Olen seuraillut teidän perheen elämänmenoa tän vuoden ajan, mutta nyt piti joulun
  kunniaksi uskaltaa toivotella sinne kaikkea kivaa!:)

  VastaaPoista
 2. Sulkava jeejeee!!! :D Aika onneton paikka :D

  VastaaPoista
 3. Voi kun toinen on ihana! ja mainio hattu!

  VastaaPoista
 4. Hei sinä!
  Mulla on taas jäänyt kommentointi sun blogiin varsin vähäiseksi, vaikka luenkin blogisi heti huomatessani että olet tehnyt uuden postauksen.

  On tuo teidän pikku Seppo-Kaapo (;D) vaan ihanan lutunen poju! Ja Mikael myös. En yhtään ihmettele, että joulupukki haluaa tuoda heille lahjoja. ;D
  Nauti joulusta ja uudesta vuodesta! <3

  Mä jatkan aivan varmasti sun blogisi lukemista vuonna 2014. ;)

  Tuli tässä muuten mieleen osaatko suositella jotain kivaa nähtävyyspaikkaa tai jotain Kuopiossa? :DD Mä oon mahdollisesti alkuvuodesta tulossa käymään siellä työjuttuihin liittyen ja ois kivaa ettei vaan menisi hotellissa nyhjäämiseksi. :-D Hotelliakin saa suositella, koska en ymmärrä niistä mitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa uutta vuotta sinullekin!! Nähtävyyksiä vaan Puijon torni ja sen jälkeen voit tulla meille kahville!! ;) <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...