2013/12/06

itsenäisyyspäivän vastaanotto


Joulukuun alku on yhtä hurlumheitä, tämä viikko ollaan järjestetty lasten yhteissynttäribileitä, jotka on liukuvasti huomisesta ylihuomiseen. Kakkupohja paistettiin eilen ja tänään oli tarkoitus muukin ruokapolitiikka saada jonkinlaiseen kuntoon. Toivottavasti kaikki kutsutut tulevat paikalle sillä on ollut ihan järjetön ikävä kaikkia. Pitää muistaa ladata kameran akku ja katsoa pojille jotain siistimpää päälle. Päätettiin järjestää tänä vuonna yhteiset juhlat, sillä Miron synttärit sattuvat joulunpyhien jälkeen ja porukka saattaa silloin itsekin olla reissun päällä. Vietetään virallisena päivänä ehkä pienet kakkukahvitukset perheen kesken.

Joululahjat on ostettu, kortit ja kauemmas mennet paketit postissa ja varmaan kohta perillä. Joulua ei olla ihmeemmin valmisteltu, mutta spotify soittaa listaykkösten lisäksi joululauluja.
Fiilis ei ole aivan sellainen, kuin toivoin.
Joulu tulee olemaan erilainen tänä vuonna.
 Lapset ovat isällään aatonaaton ja jouluaaton ja minä menen yksin mummolaan ja koitan käyttäytyä normaalisti, vaikka oudolta se tuntuukin olla ilman omia lapsia. Ihan yhteisellä sopimuksella näin, enkä valita, ihan yhtälailla on isällä oikeus nauttia joulusta omien lapsiensa kanssa. Minun vuoroni on sitten ensi vuonna.Tilasin helpotukseksi itselleni joululahjaksi korvakorut ( vaikka olenhan minä ollut muutenkin ihan kiltti, mutta ei se joulupukki saata ihan kaikkea muistaa. ) ..

Vielä ehtii hetken viuhtoa rätti kädessä ja huomenna sitten party hard. Huhhu!

6 kommenttia:

 1. Ihmettelen kyllä, miten jaksat kahden lapsen kanssa ja vielä saat aikaa näin hienon blogin pitämiseen! Rispektit sinulle! T: yhden 3v äiti

  VastaaPoista
 2. MISTÄ noita karhupaitoja SAA?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin Mikaelille Lindexiltä tai KappAhlista pari vuotta sitten. En tiedä saako niitä enää mistään.

   Poista
 3. Mä oon kade, meidän vielä pitäs lähteä ostamaan joululahjoja jossain vaiheessa. :D
  Luin muuten tätä sun blogia tuolta alkuajoilta ja ää tykkää tästä aina vaan enemmän! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...