2013/12/18

Tervemenoa päiväkotiin

Puhelinkuvalaatu. Mutta kattokaas miten isommat edellä ja pienemmät perässä..

Kävimme eilen tovereiden kanssa katsastamassa uuden päiväkodin, joka aukeaa tammikuussa tähän lähistölle. Se oli ihan bränikkä, mielestäni hieman laitosmainen, mutta sekin tunnelma muuttunee, kun lapset pääsevät sinne itse luomaan ympäristöä. Tilat olivat muuten kyllä upeat ja vastassa ollut henkilökuntakin mukavaa. Me käydään tutustumassa 2.1 vielä porukalla ja sitten 7.1 pojat aloittavat tosissaan. 

Reppu pitää ostaa pienemmälle ja tarhatossut molemmille. Onhan tämä tavallaan tosi haikeaa. Muistan itsekin omat päiväkotiajat vielä jotenkuten, eihän siitä nyt niin kauaa ole.

Mikael on saanut olla kotona kolmevuotiaaksi asti, joten tuntuu tavallaan epäreilulta laittaa Miro vain vuoden ikäisenä päiväkotiin. Kyllä he pärjäävät, mutta minä en ehkä ole näkemässä Miron ensiaskeleita, enkä kuulemassa sitä, kun Miro sanoo jonkun uuden sanan ensimmäistä kertaa. E auta surkutella, tarvitsen tämän koulupaikan, olenhan minä päävastuussa meidän taloudesta tulevaisuudessa, tarvitsen ammattin. Ja ihan oman mielenterveyden kannalta on kiva saada elämään jotain muutakin sisältöä.

Päivät vähenee.. Kohta arki muuttuu.


2 kommenttia:

  1. Mitä, tarhaan?! :D Justhan mä vast luin sun blogista noit päivityksiä kun odotit Mikaelia.... Niin se aika vaa menee! : D Hurjaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo!! :D En ihan itsekään tajua, mihin katosi elämästä nämä vuodet! Hurjaa todellakin!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...