2013/12/27

uusia tuulia - blogin tulevaisuudesta


Nostetaan kissa pöydälle. Innostus kirjoittamiseen on ollut kateissa jo jonkin aikaa. Ensin kuvittelin sen johtuvan siitä, että yh-mutsi-leikki vie kaikki mehut, eikä iltaisin jaksa kirjoittaa, eihän päivällä ehdi kuvatakaan. Mutta sehän on vain selvä tekosyy, iltaisin on kuitenkin aikaa istua television ääressä kuitenkin useampi tunti.
Sitten mietin, että se johtuu siitä, ettei arkipostaukset jaksa ehkä enää kiinnosta ketään, meidän elämässä ei tapahdu mitään mainittavaa juuri ollenkaan. 
Sitten pohdiskelin, että johtuuko hiljaisuus siitä, etten haluakaan enää jakaa elämääni sadoille tai peräti tuhansille ihmisille. Tänä vuonna saatu palaute on ollut paikoittain erittäin epäasiallista ja tottakai minun pitäisi vaan syyttää itseäni, koska olen vapaaehtoisesti itse tähän leikkiin lähtenyt.

Milloin kaikesta tuli pakkopullaa?

Nautinhan kirjoittamisesta ja etenkin kuvaamisesta, mutta vaadin itseltäni liikaa. Ei blogin kirjoittaminen saa tuntua pakolliselta ja ahdistavalta, en vain kirjoittamisesta samalla tavalla kuin ennen. Silloin, kun olin vielä lapsellinen höpsö kaiken suhteen.
Syynäsin suurennuslasilla blogiani joulutauolla enemmänkin, punainen lanka puuttuu, löytyy vähän sitä sun tätä, muttei mitään mikä yhdistäisi kaikkea nätiksi kokonaisuudeksi. En tiedä onko Epätodellista Todellisuutta mammablogi vai päiväkirjablogi, lifestyleä tästä arjesta kun ei saa tekemälläkään. Ja se nimi.. Olen kirjoittanut saman nimen alla enempi vähempi kohta kuusi vuotta, tuntuu, että Epätodellisen aika on ohi.. Nyt kaivataan muutosta. Edellisen kerran kokeiltiin puolisen vuotta muistaakseni nimellä " Ei sankariainesta ". Sekään ei iske. Hyvän nimen keksiminen on todella vaikeaa, sen pitäisi olla suomalainen ja tuntua heti omalta..

Blogin uusi nimi on siis työn alla, samalla tahdon uudistaa blogiani niin, etten ota kirjoittamisesta enää stressiä, kirjoitan kun hyvältä tuntuu ja asiaa on. Ja sitä asiaahan on yleensä kevätpuolellayleensä  enemmänkin. Tahdon pikkuhiljaa aikuistua ja itsenäistyä ja vähän ehkä seikkaillakin blogin kanssa ja löytää itselleni oman uoman. Sen, joka kuvastaa minua ja elämääni, siten kuin itse haluan. Yksityiselämäni muuttuu, koko arki muuttuu ja siihen syssyyn lähdetään uudella alulla bloginkin suhteen. Tässä jatketaan, samalla osoitteella ja vanhoilla teksteillä, mutta haluan ripauksen uutta elämääni näkyville. Uutta asennettani ja uutta elämääni.

Blogiringille iso kiitos meidän ottamisesta remmiin, välillä tuntuu, ettemme ole ihan kauhean tasokasta luettavaa, mutta meidät on kelpuutettu mukaan juuri tälläisenä sekametelisoppana. Se on upeaa se.

Me siis jatketaan, uuteen vuoteen uudella innolla. Kiitos vanhoille mukanaroikkujille ja uusille tuttavuuksille, yhtä luokattomana jatketaan. 
Tämä vuosi, kun sattui olemaan henkilökohtaisesti todella rankka ja sen on voinut rivien välistä huomatakin. Uuteen vuoteen uusilla, toiveikkailla fiiliksillä! 

Ps. Jokuhan vois taiteilla jonkun hienon bannerinkin mulle! Anyone?

8 kommenttia:

 1. Olet ihana nainen ja blogisi on puhuttelevalla tavalla filosofisen tasokasta luettavaa, parhaimmillaan iltaisin viinin, juuston ja kolmen rotukissani (sfinx) kanssa. Haluaisin joskus esittäytyä sinulle kasvokkain ja keskustella ulkomaisen teen ääressä lastenkasvatuksen kaikenkertovasta mitäänsanomattomuudesta tässä iäisyydessä, tässä ajassa kun kaikki rakkauslaulut on jo laulettu ja kaikki suuret tarinat kerrottu. Tämä on taiteilijoiden uusi keskiaika tämä nykyaika.
  Ehkä siinä onkin syy ettei blogisi kirjoittaminen enää kannata? Koetko olevasi vaan alistunut elämään tätä harmaata arkea, taiteilijasielu sisälläsi verta itkien ja armoa huutaen ?
  Muista, sini:
  Art is life, art is everything, art IS inside of me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otetaan pullo kuohuvaa ja rapujuhlat ens elokuussa. Sä tarjoot :)

   Poista
 2. Hui kauhee mä jo ajattelin, että lopetat blogin kirjoittamisen kokonaan :O Onneksi et ja muutokset on hyväksi ja niihin kannattaa lähteä positiivisin mielin :) Tässä muuten yksi sivu, jossa on helppo tehdä banneri :) http://www.picmonkey.com/

  VastaaPoista
 3. Minusta blogi on ihana. Kirjoitat hyvin, mistä ikinä kirjoitatkin.

  Terveisin, melkein kuusi vuotta blogiasi lukenut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D ! Joku mun ikiaikainen lukijani! Vähänkö hienoa, että on joku pysynyt kelkassa kaikki nämä vuodet!

   Poista
 4. Hyvä että jatkat kirjoittamista, nimittäin blogisi on yksi ensimmäisiä blogeja jota olen lukenut ja mukana oon roikkunut Mikaelin plussauksesta lähtien ;)
  Itse pohdiskelin pitkään oman blogin kohtaloa, kun alkoi ahdistamaan ja tuntumaan juurikin pakonomaiselta. Oman blogin lopetus oli hyvä päätös, mutta kyllä sitä huomaa kuinka loppujen lopuksi näin yli kuukauden jälkeen sitä kirjoittelua kaipaa yllättävän paljon :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...