2014/01/05

Instaweek 1/2014

Kun kaikki muutkin tekee! Minäkin aloitan tämän tänä vuonna, tarkoituksenani joka sunnuntai vähän kyylätä blogin puolelle Instagramin puolella olevia kuvia. Meidät voi etsiä nimimerkillä Sinieleonoora.
.
Pidemmittä sepustuksitta. Meidän tämän vuoden ensimmäinen ja koko blogihistoriani ensimmäinen Instaweek-postaus!Ensimmäinen kuva on viime sunnuntaina otettu kuva, missä Mikael on mutustamassa iltapalksi " herkkuleipää ", eli leipää, jossa on vain voita päällä. Maanantaiaamuna epäinhimilliseen aikaan hereillä olleet pojat leikkivät suhteellisen nätisti omassa huoneessaan, joten pakko sekin hetki oli kuvata talteen. Kolmas kuva on fiiliksiä juuri ennne päiväkotiin lähtöä ja jännityksen voi melkein aistia. Sillä aikaa, kun pojat totuttelivat uuteen arkeensa, kävin hieman kaupoilla ja kirpparilla ja nappasin kuvan luistelukoppiin maalatusta taiteesta ja huimista kuuden euron kirpparilöydöistäni. Mikael tahtoi askarrella, joten leikattiin sitten saksilla kartonkia ja Mikael teki kalan ihan itse, taideteos päätyi poikien huoneen seinälle. Miro kokeili isänsä hattua ja saatiin kerralla uusi Penguins-fani tähän porukkaan. Miro on viimeisessä kuvassa myös vakavalla asialla, syömässä itse iltapuuroa.Oma lärvini lauantailta, jolloin huomaisn, että saan taiteiltua hiukseni jopa kinni! Aamulenkille lähtiessäni oli puettava toppahousut, koska -2 on aivan liian kylmä sää vetää enää ilmankaan. Maailman hienoin Kingdom Hearts avainkoru on minulla lainassa, kunnes omani saapuvat postin mukana parin viikon päästä ( joku voisi väittää, että meni pelaaminen vähän överiksi tällä kertaa ). Pakollista ruokapornoa, wokkia ja sen perään katsottu Moulin rouge, joka on ehdottomasti minun lempielokuvani. Tänään siivoilin vaatekaappiani todetakseni, että tavoitefarkkuja löytyi aikaimoinen pino. Pitäisi varmaan vihdoin saada aikaiseksi ja koittaa ottaa jopa tavoitteeksi mahtua niihin.3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! :)
    Pitäis varmaan katsoa Moulin Rouge taas pitkästä aikaa, on muuten hyvä leffa :D

    VastaaPoista
  2. #Penguins #Crosby #Malkin #Määttä #Kunitz #Neal #Pipo #KuvaOisKiva #Be-a-Crosby #Letang #Fleury #Flower #KukaMuukaanViljeleeTällee #Aah

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...