2014/01/08

leikkien uusi ulottuvuusMeriseikkailut ovat korvanneet avaruudessa hyppelyt. Matkat taittuvat raketin sijaan nykyään laivalla. Yleensä ollaan kiinnivielä  jossain ällöttävässä limassa, mutta onneksi pelastusköysi on helppo hakea äidin vaatekaapista ja äiti joutuukin usein miettimään, millä saisi housut pysymään jalassaa, kun kaikki vyöt ovat mystisesti kadonneet. Mikael ohjaa leikit selvästi ei-niin-reilusti, veli on kuitenkin idolinsa vietävissä lähes täysin. Lelut jaetaan hyvin epäreilusti, mutta hauskaa tuntuu silti usein olevan. Kyllä pojat nauttivat toistensa seurasta mutta tietty suurissa rakkaustarinoissa on omat draamansa..

Miro nimittäin on alkanut selvästi härnäämään isoveljeään. Onneksi molemmat ovat sen verran kielikelloja, että tuomarina toimiva äiti ehtii väliin ennen, kuin joku tavara lentää toista kohti. Jäähylle joutuva Mikael saa kuitenkin pikkuveljen istumaan viereensä silkasta sympatiasta. Oletteko nähneet sen mainoksen, missä ne lapset istuu jäähyaitiossa ja kello käy yläpuolella? Välillä maksaisin miljoonan pelkästä sellaisesta systeemistä, millä saisi tauon poikien välillä-niin-rasittavaankin epäasianmukaiseen käytökseen...

Erotuomarointi siis  jatkuu ( tai pikemminkin tästä se vasta alkaa ), molemmilta tuntuu löytyvän vahvasti omaa tahtoa, Mirollakin kohta kokoa samanverran, kuin Mikaelilla. Äiti pukee raitapaidan ja valmistautuu henkisesti siihen, että kohta on oikeasti alettava puhaltamaan pilliin ja jakamaan keltaisia kortteja..
1 kommentti:

  1. Tuossa ekassa kuvassa hyvin katoaa lapsi kirjavien tyynyjen sekaan krjavalla bodylla :D hieno!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...