2014/01/24

Mielessä nyt


Tässä on eletty uutta arkea melkein kolme viikkoa. Kaikki on vieläkin hieman uutta, mutta olemme poikien kanssa tottuneet. Tämä on meidän elämäämme nyt.

Pojat aloittivat siis päivähoidon ja hyvin ovat pärjänneet. Mikael osaa nimetä uudet kaverinsa ja hoitajansa ja pihalla oleskelu on selvästi parasta päivässä, Miro taas puolestaan tuntuu syövän päiväkotia vararikkoon systemaattisesti. Pientä itkua on nuoremmalla ollut, kun huomaa äidin lähtevän, isompi ei ole yhtään moksiskaan. Päiväkotipäivien vilkas touhuaminen on vaikuttanut nukahtamisiin, ei ole koskaan ollut näin helppoa sen suhteen. Pojat ovat umpiväsyneitä seiskan maissa ja nukahtavat lähes samantien,. Mikael toivottelee jo tottuneesti äidille " hyvää koulupäivää ". Välillä on isompi morkkis siitä, että niinä viikkoina, kun pojat menevät isälleen, on meidän yhteinen hereillä vietetty aika viikossa vain jotain kaksikymmentä tuntia. Kyllä ehtii tulla taas iso ikävä, kun tänään mennään isin luo. 

Koulusta.. Voi, kun voisin puhua siitä jatkuvasti. Meillä on upea luokka! Me olemme esimerkiksi tänään siivonneet meidän hallia. On mukava huomata, että meillä alkaa jo olemaan omaa inside-läppää ja perustamani luokan facebookryhmä on ehkä paras asia pitkään aikaan. Me vaan kuulutaan yhteen, niin se on. Iltaisin, kun katselen mustia käsiäni, tiedän tehneeni jotain konkreettista. Pelkkää plussaa koko opiskelun aloitus. En voisi kuvitella itseäni enää kotiin.

Elämässäni on nyt ollut aika vähän aikaa ihmissuhteille, koska illat menee lasten kanssa ja television ääressä ja päivät luonnollisesti koulussa. Onneksi tänään kutsuu Tampere ja kummitytön sylittely on ollut mielessä heräämisestä asti. Rentouttava reissu siis tulossa, jos tällä kertaa ei ajaisi tieltä ulos.. Onneksi on päivystäjä, jolle voi soittaa jos tapahtuu jotain selittämätöntä.

Tunnen olevani onnellinen. Minulle on sattunut paljon hyvää tammikuun aikana. Elän varmasti elämäni parasta aikaa! Mutta se, jolla onni on, se onnen kätkeköön.


Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...