2014/02/10

Instaweek 6

Terveisiä pääkaupunkiseudulta. Instaweek hieman myöhässä ja reissukuulumiset sitten myöhemmin tällä viikolla, mutta täytyy sanoa, että pääkaupunkiseudun paikallisliikenne on maalaisjunttien painajainen.Maanantaina koulussa maalaushommia aloittelin innoissani ja illalla kotona oli iltapalat tarjoiltuna suoraan sohvalle kannettuna.Tiistaina kuvailin minun seksikkäitä turvakenkiäni tauolla, ei ihan näteimmät tai keveimmät jalkineet, mutta hallissa ihan kätevät. Torstaina joku asia hymyilytti niin, että oli ikuistettava ja muillekin. Perjantaina pimisteltiin pikkukylillä ja kävin nauramassa tulevan kotikyläni nimelle. Lauantaina paljastelin vähän pintaa, sillä laihdutus on lähtenyt huomaamattani hyvin käyntiin ja kuutisen kiloa on tippunut sitten tammikuun. Sunnuntaina joku jännä tyyppi ihasteli kameraa ja paistoi kakkua ja viimeinen kuva on sellainen tylsä " päivän asu ", jossa pointtina oli se, että ihdoin mahduin ihaniin punaisiin farkkuihini!

12 kommenttia:

 1. Heheh, toi Horonkylä oli kyllä hauskoin (ja hieman outo) kuva. :-D

  VastaaPoista
 2. Oot niin timmi! Ja jos tuo mies kuvassa on siun uus mies niin kuuma! :D

  VastaaPoista
 3. Miten oot saanu pudottetua kiloja? Onko joku erityinen ruokavalio mitä noudatat ja minkälaista ja miten paljon harrastat liikuntaa? Hyvältä näyttää :) Itselläni olisi tavoitteeni juurikin joku 6kg laihuttaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo juuri tehny mitään. Oon ehkä syöny vaan vähemmän ja liikkunut koulun takia enemmän. Kyllä minä eilenkin kävin Burger kingissä syömässä että ei se terveellinen ruokavalio oo ollu avainasemassa ;)

   Poista
  2. "Syöny vähemmän" , onnee vaan kun alkaa sit taas _normaalisti_ syömään nii saattaa tulla kilot kaksinkertasena takas... ehkä ennemmin kannattais panostaa niihin terveellisiin elämäntapoihin ja säännölliseen sekä riittävään syömiseen ? Ellei sitten tavotteena oo saada kilot vaan äkkiä hus pois, ja onko siinä sit mitään järkee, eiköhän pysyvä muutos oo se tarkotus, vaiko ? En tarkoita kommenttii mitenkään negatiiviseen sävyyn, tuntuu vaan että tästä laihduttamisesta on tullu joku ilmiö, ja yhä useemmalla se ajautuu syömishäiriöön.. :( toivottavasti siula ei, kuitenkim siulla on blogin perusteella ihanat pojat joille oot hyvä äiti :)

   Poista
  3. Varmaan ne tuleekin. Nyt ei vaan ruoka ole maistunut kauhean hyvin. Terveellisesti pitäisi elää, opettelen sitä pikkuhiljaa :)
   Ei syömishäiriöstä ole pelkoa, oon sen verran terve kun tiedostan, ettei syömättömyys ole hyvästä. :)

   Poista
 4. Näin sun pojat lauantaina Matkuksessa kun ohi kävelivät isänsä kanssa, niin söpöjä tapauksia. :) Jännä kyllä kun teidän elämää seurannut netin välityksellä niin sitten sattumalta törmäs tuollai IRL:issä kun oli käymässä Kuopiossa. :D

  VastaaPoista
 5. Uskalla enää mihkää mennä ku aina jossai bongataa... ;D

  VastaaPoista
 6. http://treffit.suomi24.fi/search?l=baami90&ct=0&os=0

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...