2014/02/18

Muija testaa: Findus kalapakasteet & niiden helppous

Blogiringin kautta Epätodellista Todellisuutta on mukana testaamassa Finduksen kalapakasteita.Minua oikein hävettää myöntää, miten vähän meillä syödään kalaa. Tai oikeastaan, miten vähän minä yleensäkään laitan ruokaa ihan oikeasti. Viime viikkoina on ollut tasapainottelemista koulun ja kodin välillä ja ruoanlaitossa on menty sieltä, mistä aita on matalin. Koska kuitenkin kalan syömistä suositellaan ( ja onhan se hyvääkin ), niin lähdin enemmän, kuin mielelläni mukaan.

Minä hyödynnän kaupan pakasteosastoa onneksi muutenkin aika paljon, mutta kävellessäni kalapakasteiden luo, olin hämilläni. Ensinnäkin siitä, ettei ne olleetkaan niin kalliita, kuin olin luullut. Ja toisekseen siitä, miten en ole huomannut kaupassa olevinaan muita vaihtoehtoja, kuin ne iänikuiset kalapuikot. Jännittävintä oli se, suostuvatko kotona asuvat ruokakriitikot edes maistamaan..

Kullanrapeat kalafileet.. Mietin kuumeisesti, mitä tarjota kalan kanssa ja pienen tuumimisen jälkeen otin riskin ja päädyin valkosipulikermaperunoihin, vaikka meillä peruna ei ole kovassa suosiossa.
Päädyin valmistamaan kalat uunissa, vaikka paistinpannullakin ne saisi kypsennettyä. Minä vältän viimeiseen asti sotkuista ruoanlaittoa, joten siksi uunissa paistaminen. Kumpikin valmistustapa on helppo ja nopea, kahdessakymmenessä minuutissa viimeistään valmista. Helppoa ja nopeaa! Miksi sitten en useammin ole tajunnut kokeilla? Aina olevinaan liian iso vaiva.. Kalat jäisinä pellille ja siinäpä se. jopa minun kaltainen keittiöterroristi osaa!!

Mikä parasta! Tuotteelle on myönnetty sydänmerkki, eli se meinaa sitä, että se on parempi valita rasvan ja suolan kannalta.

Ja varmasti syödään toistekin!
yhteistyössä 


&


2 kommenttia:

  1. Noi on niin hyviä! Meilläkin syödään tosi vähän kalaa, (enkä osaa sitä valmistaakaan erityisemmin) joten turvaudun tosi usein noihin! Nimenomaan helppoa ja hyvää!

    VastaaPoista
  2. Helppoa kyllä, vaikka lämmitysaika on pitkä jäisyydestä johtuen.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...