2014/02/01

Tapahtumarikasta
Hei hei tammikuu.

Minä menin kolmen vuoden tauon jälkeen kouluun ja oli muuten yksi elämäni parhaista päätöksistä. Olen saanut uusia ystäviä, tulityökortin ja osallistunut myös trukkikurssille, opin maalaamaan ja hiomaan erilaisilla koneilla ja juonut kahvia enemmän, kuin koskaan aiemmin. 

Käytiin pösön kanssa ottamassa hieman vauhtia pellolta eräs perjantai-ilta ja tajusin toppahousujen mahtavuuden pakkasaamuina. Olen myös huomaamattani laihtunut neljä kiloa ja hiukset ovat ottaneet mystisen ja nopean kasvuvauhdin.

Elämääni asteli ihminen, jonka myötä facebookissa vaihtui parisuhdestatus ja olen myös ehtinyt pyörähtämään Tampereella. Ja ostinhan minä sen ruokailuryhmän ja uuden objektiivinkin vihdoin ja viimein. Olinhan niistä ja tovin ehtinyt haaveillakin.

Miro oppi kävelemään ja Mikael erottaa oikean ja vasemman äitiään nopeammin. Meillä asuu nykyään erittäin reippaita lapsia, jotka ovat saaneet uutta positiivista energiaa päiväkodista. 

Ja minä olen kaiken tämän arkisen elämän keskellä onnellinen.
Kaikki on paremmin, kuin koskaan.
Oikeastaan kaikki, mitä halusin, onkin yhtäkkiä tässä ja nyt.

Se tuntuu upealta.


19 kommenttia:

 1. Toivottavasti vuosi jatkuu yhtä mahtavana jollaisena se alkoikin <3

  VastaaPoista
 2. Olen onnellinen puolestasi! Ihana kuulla, että arki ja muutenkin elämä hymyilee teille :)<3

  VastaaPoista
 3. Ihanaa Sini, teidän vuosi alkoi kyllä hyvin, toivotaan että jatkuu ainakin yhtä hyvin!<3

  VastaaPoista
 4. Ihanaa Sini, teidän vuosi alkoi kyllä hyvin, toivotaan että jatkuu ainakin yhtä hyvin!<3

  VastaaPoista
 5. Sanoin äänen "tääh" kun luin tuon parisuhdejutun. Miten multa on menny ihan ohi vaikka sun blogia luen tosi aktiivisesti? vai ootko asiasta edes täällä maininnut? Mutta kuitenkin paljon onnea :) Elämäsi kuullostaa mukavalta, ei ihmekään että olet onnellinen. Ansaitset onnen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole asiasta maininnut. Olen tullut varovaiseksi sen suhteen, mitä julkaisen kenestäkin. Haluun vaan pitää ihmiset piilossa :)

   Poista
 6. Ihana, piristävä postaus! :) En ole aikaisemmin kommentoinut, mutta olen seurannut blogiasi jo yli vuoden ajan. Onni tulee joskus aivan huomaamatta, pikkuhiljaa, ja on ihanaa, kun jonain päivänä yhtäkkiä tajuaa, että nyt on se hetki, kun oikeasti on onnellinen. Nauti siitä! :) Ihanaa helmikuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) minä nautin. Ihmeellinen on tämä onnikuplassa oleminen <3 ihanaa helmikuuta sinnekin!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...