2014/03/24

vuorokauden hektisin tunti

Varmaan monissa kodeissa ( varsinkin niissä talouksissa, jossa asuu lapsi(a) ) aamut on sitä hektisintä aikaa. Meillä ainakin koko vuorokauden tehokkain tunti on 06.00-07.00, silloin pitäisi osata tehdä sata ja yksi asiaa ja olla unohtamatta tärkeimpiä asioita kotiin, kun ulko-oven vihdoin elin otsassa ja hirveällä kiireellä sulkee. Tosin pojat on koko viime viikon heränneet jo viideltä, eikä tämä viikko näyttäisi tuovan helpotusta vielä ainakaan maanantaina. Mikäs olisi mukavampaa, kuin herätä maanantaiaamuun viideltä? En kyllä keksi..

Tänä aamuna meillä on näkynyt kerrostalokyttääjiä, juotu muutama kuppi kahvia ja jossain vaiheessa pojat spottasivat äidin sokean pisteen ja hakivat jääkaapista mehutiivistettä, joka levisi lopulta nätisti pinnasängyn alle..

Tässä satunnaisia otoksia tältä aamulta.


2 kommenttia:

  1. Joo puol kuus Mini rymisteli sänkyä ja heräs. Okei, olis nukkunut jos olisin heti syöttänyt ja nukkuikin sit myöhemmin mut miehen herätys klo 6:05 joten eipä tarttenu itte enää nukkua sitä ruhtinaallista puolta tuntia. Nyt isompi pitää hirveetä elämää ja mä stressaan raksasiivouksella tässä että vois tää varmaan mukavemminkin alkaa :D Mukavaa viikkoa teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ! Samoin ihanaa viikkoa sinnekin ! :) Se ruhtinaalinen puoli tuntia on kyllä oikeesti iso asia :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...