2014/04/24

( uutta ) kotia kohti!


Me saatiin se asunto ( josta vähän vihjailin aikaisemmin tässä kuussa) ! Me muutetaan oikeasti saaristokaupunkiin! Ihan oikeasti!

Tänään kirjoitin uuden vuokrasopimuksen ja kyllä tuntui hyvältä katsoa paperia ja tietää, että muuttoon on enää himpun päälle kuukausi aikaa! Meidän uusi koti on ihana ( laminaattilattiat, astianpesukone...). Se on ihan uusi, kukaan ei ole asunut siellä meitä ennen! Aivan tuskainen sisustuskuume on vallannut minut ja olen aloittanut jo pikkuhiljaa miettimään pakkausasioitakin. Kaikki muut järjestelyt muuttoilmoitusta vaille on jo tehty, nyt vain odotellaan ja pian sanotaan inkilänmäelle morot ja asutaan toivottavasti seuraavat pari vuotta uudessa kodissa!

Ps. Ei olla edes muutettu, kun ollaan jo katsottu " oikeita taloja " tässä pari päivää. Onkohan pintakäsittelijällä hyvä palkka? Entäs kahdella sellaisella? Toivottavasti valmistumisen jälkeen pääsisi pian töihin.. :D

8 kommenttia:

 1. Jejejejejeee! :) Ihanaa että pääsette muuttamaan sinne! :) Oon niin kade kokonaan uusi asunto olis ihana!
  Me ollaan kans kateltu ihan omaa asuntoa ja käyty monissa näytöissäkin, tuo yksi talo tuolla lähellä houkuttelee hirveesti, mutta siinä olisi _paljon_ rempattavaa. :D

  Vitsit, oon niin ilonen teidän puolesta! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea uudesta kodista! Uusi lukija ilmoittauttu mukaan, tosin instagrammin puolella olen jo seuraillutkin teitä :)
  -Elisa-

  VastaaPoista
 3. Ihanaa! Kuulostaa ihan loistavalta. Onnittelut :)

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa! Onneksi olkoon uudesta kämpästä!:) muutatko vain poikien kanssa vai muuttaako poikaystäväsi myös? Jo Pohjapiirrustuksesta voin kuvitella kämpän olevan hieno!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...