2014/05/24

Hyvä ja ilmainen neuvo

Jos olet niin tyhmä olevinaan fiksu, että jatkuva lastenhuoneen ovenkahvan kaltoinkohtelu lasten puolelta ärsyttää ja olet ottanut kahvan pois huoneen sisäpuolelta ( jolloin voit tarkoituksellisesti lukita mahdolliset häiriökäyttäytymiseen yltyneet terroristit huoneeseen jäähylle ), niin otathan huomioon, että jos itse raahaudut viiden aikaan lastenhuoneeseen silmät ristissä ja jälkikasvusi päättääkin lukita teidät kaikki sisäpuolelle ja jäätte jumiin, niin ensikerralla varakahvan paikka on jossain lastenhuoneen SISÄPUOLELLA ja jos ei ole, niin että ainakaan talossa asuvalla toisella osapuolella ei ole ainakaan korvatulppia päässä nukkuessaan prinsessauniaan viereisessä huoneessa...


Hyvät neuvot kalliit, mutta tämä tulee tällä kertaa ilmaiseksi.

Terveisin: Lastenhuoneessa vankina 2 tuntia.

7 kommenttia:

 1. Jäähylle ei koskaan saa laittaa lapsen omaan huoneeseen koska pääsee siellä leikkimään yms. Tarkoitus on olla yhdessä paikassa paikoillaan koko aika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä toimii jäähy omassa huoneessa paremmin koska kaikkialta muualta pääsee livahtamaan karkuun paitsi omasta huoneesta. :) tähän mennessä toiminut ihan kelpoisesti.

   Poista
 2. Hohhoijaa noita anonyymejä "opettaja-maailmanparantajia"...jäähy ku jäähy, kukin tavallaan. Hyvä sini!
  - johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukin tosiaan tavallaan. :) ei aikaisempaa kokemusta eri kasvatusmetodeista joten näillä mennään, mikä tuntuu toimivan.

   Poista
 3. ha, voi ei :D ja kiitos vinkistä! Tää on just semmonen juttu, joka mun tuurilla osuis kohdalle!

  VastaaPoista
 4. Kävi samoin kuukaisi sitten. Minä, kaveri ja 3 vuotias suljetussa huoneessa. Minun 1 vuotias ja kaverin 5kk vauva kahdestaan ulkopuolella. Pisti tuskanhikeä tiirikoidessa :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...