2014/05/05

Kun meillä kaikilla on maanantai


Miron kuva ehkä tiivistää tämän iltapäivän ja illan fiilikset. Esiuhma, sinäkö se tänne rantauduitkin? 
Miksi minusta tuntuu, että kaikilla muilla bloggareilla on vaan nätisti pukeutuvia kakaroita ja siistit kodit, eikä maanantaikiroukset koske heitä?

Leipä oli kuopuksen mielestä väärää ja silloin on oikein hyvä mahdollisuus vetää kilarit ja hakata päätä seinään. Ja huutaa, huutaa niin että naapuritkin kuulee. Isompi huutaa myös ja paiskoo tavaroita kielloista huolimatta ja minä yritän hukuttautua Coldplayn tuotantoon ja ajatella, että kohta hiljenee, ei mene montaa tuntia ( anteeksi Chris Martin, ei tää nyt oikein lähde..). Tänään tulisi Salkkarit, ei kiinnosta. Eikä kiinnosta tehdä muuta, kuin syödä jäätelöä ja istua parvekkeella puhaltamassa lasten saippuakuplat loppuun. Isompi valittaa mahaansa, johtunee varastetuista pastilleista, joita upposi naperoihin kymmenkunta kappaletta. Erehdyin itsekin katsomaan peiliin, ruma mutta läski. Tuuletan.

Huomenna on tiistai.
Vihdoinkin.


4 kommenttia:

 1. Samaa paskaa, himpan eri paketissa. Poika juoksee sohvaa pitkin ja kimpoaa aina kaatuessaan sille reunalle, josta tippuu lattialle. Jatkaa silti samaa. Ruoka oli väärää ja tästä syystä neidin oli kiva huutaa puoli tuntia täyttä kurkkua, että "MÄ EN SAA HENKEEEE!". Hei vaan sosiaaliviranomainen, en ole yrittänyt tukehduttaa lasta, kuinka niin saattoi siltä kuulostaa naapurin mielestä? Luettelin kaikki kirosanat mitkä osasin (ja niitä on paljon) ja oven takana seisoi jehovantodistajat. Ja *tut mulla mitään jäätelöäkään ole. Saati keinoa saada sitä. Miehen eka työpäivä päättyy vasta liian myöhään. Huh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malja meille rakas ( tarjolla ei-edes-semi-viileää-vettä )!
   Huhhu. Jokohan tää kohta loppuu? Eiku ainii, onhan tässä vuosia!

   Poista
  2. Haha! Vähän jo suunnittelin, että joskus vois istua yhdessä, ehkä skumppapullon ääressä ja miettiä, että mikä kaikki mättää ja mikä toisaalta ei... Kunhan sulla on vapaa viikonloppu ja mun M on sen verran tottunut työkuvioon, ettei saa itkupotkuraivaria kun ehdotan karkaavani illaksi sun helmoihin ;)

   Poista
 2. Feel u! Välillä on niitä päiviä kun ei tee mieli tehä muuta kuin maata selällään kun lapset menevät nukkumaan ja kuunnella joko hiljaisuutta tai hyvää musiikkia...

  Haaste blogissani!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...