2014/06/21

Kiitän ja kumarran

Nyt se päätös on tehty, blogimaailma ei ole minua varten enään. Väistän nöyränä innokkaampien tieltä ja päätän tämän monivuotisen rustailuni tähän. Nyt helpottaa kuristava tunne rinnasta, tämä meni mulle jo liian vakavaksi hommaksi. Päätöstä on kypsytelty kuukausitolkulla, on aika päästää vihdoin irti ja nauttia elämästä ilman jatkuvaa itsensä syyllistämistä ja mollaamista niinkin turhan asian, kuin kirjoittamisen suhteen. 

Kiitokset kaikille teille, jotka tätä luitte, kannustitte ja kommentoitte. Tämä blogi on ollut uskomattoman suurena apuna eri elämänvaiheissa. Minä olen tutustunut ihaniin ihmisiin, sanut vertaistukea ja hyviä ideoita. Tämä homma on ollut oikeastaan tosi upea juttu, mutta siitäkin huolimatta päätös lopettaa on nyt oikea. Kyllähän tämä sisälti monta rumaakin juttua, pari kohua, satunnaisia uhkausviestejä, haukkumista ja loputonta syyllisyyttä ja hampaat irvessä kirjoittelua nämä viime viikot.
Minä annoin tähän paljon itsestäni, nyt en enää tahdo.

Nyt vapautunut olo. Minun ei enää tarvitse. Ei ole enää pakko.

Meidät löytää kuitenkin Instagramista edelleen, blogi ja blogin fb-sivu sulkeutuvat lähipäivinä. Toivotan teille ihanaa kesää ja kiitän vielä suuresti jokaista, joka onnistui saamaan tästä blogista jotain iloa irti.

- Sini

9 kommenttia:

 1. Voi harmitus :( blogiasi alusta asti seuranneena tää tuntuu tosi kurjalta. Mutta tietty jos kirjoittaminen tuntuu työläältä niin itsesi takia sun on lopetettava. . Teksteistä ei ole kirjoittamisen raskautta huomannut, kiitos siitä :)

  Kaikkea hyvää jatkoon teidän perheelle!

  VastaaPoista
 2. I got you babe ;)

  Kiitos itsellesi <3

  VastaaPoista
 3. Hyvää jatkoa teille! Oli ilo lukea sun juttuja, pidän kovasti kirjoitustyylistäsi. Mutta elämässä pitää mennä eteenpäin, ei saa jäädä tuleen makaamaan vaimitensenytoli. Ymmärrän täysin päätöksesi.

  VastaaPoista
 4. Kiitos itsellesi! Oli ihana seurata teidän elämää :) kaikkea hyvää teille! ♡

  VastaaPoista
 5. Hyvää jatkoa Sini ja pojat!! :) Oli mukavaa lueskella blogia monen vuoden ajan!

  VastaaPoista
 6. En jätä sua rauhaan vaikka lopetatkin <3 kiitos ihanasta blogista ja mahdollisuudesta tutustua teihin tätä(kin) kautta :)

  VastaaPoista
 7. Mäkin lueskellut välillä täällä taustalla. Hyvää jatkoa teidän poppoolle ja voikaa hyvin :)

  VastaaPoista
 8. Minäkin vuodesta 2009 seurannut. Kaikkea hyvää elämäänne! :). Ehkä pitkän tauon jälkeen joskus tulet kertomaan kuulumisia :).

  VastaaPoista
 9. Kiitos oli mahtavaa lukea blogiasi. Hyvää jatkoa teille! :)
  - E.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...