2014/06/08

reissussa


Mikähän siinä on, kun lähtee reissuun ja pakkaa olevinaan huolellisesti kaikki mukaan ja ainut asia, mikä sattuu unohtumaan on kameran muistikortti, taas kerran.. Ja tietenkin tasan juurikin tällä(kin) kertaa tietenkin, kun olisi aikaa kuvailla kivoja muistoja hellepäiviltä..  Tyytykäämme puhelinkuviin. Taas vaihteeksi.

Me suunnattiin koko porukka viikonlopuksi Heinävedelle ja lasten kanssa on muuten kuulemma suhteellisen hardcorea lähteä matkaan autolla, jossa ei ole ilmastointia sellaisessa kevyessa kolmenkymmenen asteen helteessä.. Meillä oli kyllä kiva viikonloppu, lapset puljasivat piha-altaassa ja leikkivät päivät ulkosalla. Ruoka ja uni maistui kaikille, Söpötin on imuroitu, talviturkkit heitetty ja käytiinhän me illalla vähän soutelemassakin. Yllättävän rentouttavaa olla pois kotoa, vaikkei mitään sen kummallista tehtykään, kuin istuttu ja ihmetelty tätä kesän kauneutta. Lähtökiukku muuttui kotiintulokiukuksi kolmevuotiaalla, joten ajattelin lohdutuksena tehdä pellillisen pannukakkua koko äijäköörille.

Huomenna alkaa arki, se tietää seiskan maissa autoon pakattuja lapsia ja päiväkotireppujen pakkaamista. Ja vähän hykertelin, kun av-palstalla oli pohdittu, ketkä kaikki bloggaajat ovat ensivuonna raskaana ja voin ilokseni todeta, että muija pitää vaikka jalkansa ristissä, koko loppuvuoden ja ensivuoden alun, mutta jälkikasvua ei ole odotettavissa lähitulevaisuudessa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...